Se fură tot: au dispărut plasele metalice care opresc alunecările de teren și asigură siguranța podurilor pe drumul expres Craiova – Pitești! „Se fură indicatoare, catadioptrii, coșuri de gunoi, mobilier”

2
804
Hoții au furat plasele de oțel care stabilizează malurile râurilor și podurile pe drumul expres Pitești - Craiova

Drumul expres Craiova – Pitești, încă în construcție, este în continuare scena celor mai mari furturi de pe șantiere din întreaga Românie. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova (DRDP) a anunțat acum că de pe traseu au dispărut plasele de oțel care au rolul de a stabiliza malurile de pământ și de a securiza podurile.

Șantierul drumului expres este celebru pentru furturile pe care locuitorii din regiune le fac pe scară largă. În urmă cu trei ani a devenit virală scena cu un grup de săteni surprinși la furat pe șantier de o dronă. Speriați de apariția aparatului care-i urmărea din aer, hoții au dat bice calului și au rupt-o la fugă – bărbați, femei și copii de-a valma. În panica generală, un copilaș de doar câțiva ani era să cadă sub roțile căruței, fiind tras în ultima secundă de o femeie.

Acum, DRDP Craiova anunță că au dispărut niște elemente vitale pentru securitatea participanților la trafic – plasele gabioanelor din zona podurilor de pe drumul expres Pitești – Craiova. Dar se menționează acestea nu sunt singurele vizate, megieșii furând tot ce le pică în mână. S-a depus plângere penală pentru distrugere și furt și acum se așteaptă rezultatele anchetei.

Acest drum expres Pitești – Craiova, care în final ar trebui să aibă 121 de kilometri și să coste 3,771 miliarde lei plus TVA, este un fel de biserică a meșterului Manole. Ceea ce se construiește ziua e furat ori distrus noaptea, în weekenduri și zilele de sărbătoare de hoți.

Iată mesajul DRDP Craiova: De pe zona drumului se fură multe, indicatoare, catadioptrii, coșuri de gunoi, mobilier etc. Dar, de data asta s-a depășit orice limită, au fost furate plasele care susțin pietrele din gabioanele montate pe DEx 12, în zona podurilor. Aceste gabioane au un rol foarte important pentru siguranța podurilor, stopează eroziunea malurilor. SDN Slatina a depus plângere penală pentru distrugere și furt”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Justiția lui Iohannis a mai fericit o familie PSD-istă, prin prescrierea faptelor: ex-primarul Pendiuc – de la 8 ani la 4 ani; fiica sa – de la 5 ani la achitare

* VIDEO. „Știi cine sunt eu? Da’ de ce nu știi? Las’ că-l sun pe șeful IPJ!” Abuzul grav al lui Horodniceanu, fost șef al DIICOT și actual „vice” al CSM, a fost tratat de doi polițiști ieșeni cu lecții de demnitate și de gramatică

2 COMENTARII

  1. „Valeriu Zgonea și-a depus candidatura pentru șefia ANCOM, arbitrul pieței telecom. Fostul lider PSD al
    Camerei Deputaților a scăpat în 2022 de un dosar penal după ce magistrații au eliminat probele SRI”

    LUATI DE AICI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here