VIDEO. Localnici filmați cu drona când fură cu căruța materiale de pe șantierul drumului expres Pitești – Craiova. Hoții, adulți și copii, și-au ascuns fețele când au observat drona

0
3048

O dronă care filma șantierul drumului expres Pitești – Craiova a surprins, duminică, un grup de cetățeni de etnie romă care furau materiale cu căruța. În imaginile postate pe contul de YouTube MND se observă că e vorba de cinci adulți și de 4 copii, unii dintre ei de numai câțiva ani, toți punând mâna.

Conform proprietarilor dronei, furtul se petrece pe Tronsonul 2, Lotul 1, în zona localității Barza, din județul Olt.

În momentul în care drona s-a apropiat, o fetiță din grup o observă și o arată cu degetul, în timp ce patru adulți încărcau o prelată grea în căruță. Imediat, tot grupul (inclusiv copiii) își ascunde fețele, se aruncă în căruță și demarează în trombă, urmărit din aer de dronă.

Cei 9 s-au speriat atât de tare, încât adulții și-au lăsat copiii de căruță la propriu. Prichindeii au rupt-o la fugă să prindă din urmă atelajul și se putea produce chiar o tragedie, pentru că un băiețel – aproximativ 7-8 ani – s-a prins din mers de mijlocul căruței, în timp ce vizitiul, ținându-și fața acoperită cu tricoul, mâna caii cât mai repede. Cineva din căruță l-a tras pe micuț la timp, înainte ca acesta să cadă sub roți.

Adulții s-au aruncat în căruță și au fugit, uitându-și copiii. Unul dintre băieței a fost prins la timp, înainte să cadă sub roțile căruței

Ziarul de Craiova a încercat să ia legătura luni cu autoritățile, dar inițial n-a avut succes, iar Poliția a spus că nu are plângeri despre sustragerea de materiale din zona respectivă. Ulterior, după ce știrea a apărut în presă, s-au trezit și autoritățile. Într-un comunicat, Alexandra Dicu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj, a menționat că „în urma unor imagini apărute în mediul online, polițiștii Postului de Poliție Barza s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru identificarea celor care au săvârșit fapta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

Triplă lovitură a Guvernului Orban, pe relația SUA: autostrada și calea ferată Constanța – Gdansk, Centrala de la Cernavodă și finanțarea cu 7 miliarde de dolari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here