marți, mai 21, 2024
AcasăNewsVIDEO. "Jos labele de pe steagul nostru, rus nenorocit!" Un deputat ucrainean...

VIDEO. „Jos labele de pe steagul nostru, rus nenorocit!” Un deputat ucrainean l-a rupt cu bătaia pe un deputat rus care furase steagul Ucrainei, în holul Parlamentului Turciei

-

Un incident șocant a avut loc joi, la Ankara, în timpul Adunării Parlamentare a Comunității Economice a Mării Negre (OCEMN), când un delegat rus care furase steagul Ucrainei a fost prins și bătut zdravăn de un delegat ucrainean.

Oleksandr Marikovski, deputat în Rada Ucrainei (Parlamentul acestei țări), a publicat filmul incidentului pe pagina sa de Facebook, alături de comentariul: „Jos labele de pe steagul nostru, jos labele de pe Ucraina, rus nenorocit!”.

Asemenea evenimente la reuniuni diplomatice sunt extrem de rare, dar cazul vorbește de la sine despre ura care s-a instaurat între națiunile rusă și ucraineană după ce armatele lui Putin au invadat țara vecină, începând cu 24 februarie 2022.

Evenimentul i-a luat total prin surprindere inclusiv pe paznicii de la reuniune, astfel că ucraineanul a apucat să-i care deja câțiva pumni zdraveni rusului până au intervenit organizatori, alți diplomați și forțe de ordine.

- Advertisement -

VIDEO: Incidentul de la Ankara

Un membru al delegației ucrainene, având în mână steagul țării sale, se pregătea să acorde un interviu video în holul de la intrarea în clădirea Parlamentului Turciei. Parlamentarul rus, o persoană cu părul alb, s-a apropiat pe furiș, i-a smuls steagul ucraineanului și a dat să se îndepărteze ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. După o clipă de uluială, cel păgubit și-a revenit, l-a ajuns pe rus din urmă și i-a aplicat o zdravănă corecție fizică, mai ales că hoțul nu dădea drumul steagului pe care-l înșfăcase.

Ucraineanul a reușit să-și recupereze drapelul, apoi cei doi au fost despărțiți. Rusul părea să se resimtă mai ales din cauza uneia dintre lovituri, care-i nimerise nasul.

Acesta n-a fost însă singurul incident al zilei. Cu câteva ore mai devreme, delegații ucraineni se încăieraseră cu forțele de ordine care încercau să-i îndepărteze, în timp ce ei protestau lângă delegatul Rusiei, când acesta își ținea discursul în plen.

- Advertisement -

Mustafa Sentop, șeful Parlamentului Turciei, a protestat față de incidente: „Condamn acest comportament care perturbă mediul pașnic pe care Turcia încearcă să-l stabilească”.

La Ankara au participat reprezentanți a 13 țări riverane Mării Negre, inclusiv România. În timpul întrunirii, dronele rusești au continuat să atace capitala ucraineană Kiev, provocând pagube materiale și victime omenești.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Prietenul lui Ponta e anchetat pentru că le-a dat rușilor (prin fugarul Șor) Aeroportul Chișinău. Iurie Leancă a fost prim-ministru, i-a făcut galerie lui Ponta la prezidențiale  și a luat șpagă de la Șor

* Deputata Marina Tauber, protejata Rusiei și a lui Ciutacu, a fost arestată de procurori pe aeroportul din Chișinău. Încerca să fugă în Israel, unde se ascunde și patronul ei politic, infractorul Șor

* România TV a primit 12 milioane de lei, în ultimii 5 ani, doar de la Loterie! Așa finanțează clasa politică îndobitocirea poporului, pe banii lui

* Deși țara fierbe, PSD și PNL încearcă să introducă noi pensii speciale!

* Se alege praful de PNRR! Banca Mondială anunță că România pierde banii pentru construirea a 27 de spitale noi, metroul din Cluj și campania națională de reîmpăduriri

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Dupa ce se va termina razboiul criminal al lui Putin asa vor fi reprimati toti care vor mai scanda Pro-RUSIA. Taramul fapturilor fara constiinta si chip uman. Si noi avem multe fiinte ale Infernului, zeama de varza clocita a Moscoviei numita AUR.

  2. Bine ar fi dacă nu s-ar întâmpla asemenea scene, nu e nicio necesitate.
    La fel nu era nicio necesitate ca Kremlinul să-și atace țara vecină.
    Mă gândesc că va veni ziua în care Tribunalul de la Haga va judeca vinovații acestei agresiuni… să cadă capete atât dintr-o parte cât și de cealaltă dacă există vinovați!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -