Replică mârlănească a lui Ponta pentru Orban: „Eu m-am operat la picior, nu am fost la o cură de dezalcoolizare”

3
11182
Victor Ponta

În discursul său fulminant, îndreptat mai ales împotriva PSD (inițiatorul moțiunii de cenzură), premierul Ludovic Orban l-a înțepat și pe Victor Ponta, președintele Pro România. Replica fostului PSD-ist a fost grosolană, de-a dreptul mârlănească.

Ce a spus Ludovic Orban

„Cel mai tare m-a mirat să-l aud pe un alt lider politic – proaspăt colaborator al dvs., după ce v-a înjurat vreo doi ani de zile – că are o atitudine critică privitor la spitalele private. Păi, unde s-a operat domnia-sa, nu cumva într-un spital privat?! Dar nu într-un spital din România, ci într-un spital privat din Turcia!”

Replica lui Victor Ponta

„Voi vota moțiunea! Și… un singur lucru, dragă Ludovic: să ştii că eu m-am operat la picior, nu am fost la o cură de dezalcoolizare! Pentru că acelea sunt toate private, şi acele clinici de dezalcoolizare, de azi începând, le puteţi plăti din bani publici. Succes!”

Contra-replica lui Ludovic Orban

„Nu voi răspunde la nicio bădărănie sau minciună nenorocită care a fost rostită la acest microfon.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ponta promite că și astăzi va fi iresponsabil, votând moțiunea de cenzură a PSD. Ciuma Roșie se aliază cu Holera Roșie!

Lovitură mortală dată PSD de Guvernul Orban, prin ordonanță de urgență: vom putea vota la orice secție, din orice județ sau din diaspora

Comisarul-șef care chefuia la Potcoava și Scornicești, în loc s-o caute pe Alexandra la Caracal, a fost dat afară din Poliție

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here