Ponta promite că și astăzi va fi iresponsabil, votând moțiunea de cenzură a PSD. Ciuma Roșie se aliază cu Holera Roșie!

1
3540
Victor Ponta

Miercuri, la ora 12.00, va începe votul la moțiunea de cenzură introdusă de PSD împotriva Guvernului Orban, ca urmare a asumării răspunderii Executivului pentru alegeri locale în două tururi.

Până în preziua votului, Victor Viorel Ponta, președintele Pro România, a spus de zeci de ori că parlamentarii partidului său nu vor vota moțiunea PSD, pentru că ei vor alegeri în două tururi (nu într-un tur, cum vrea PSD). Opțiunea părea rațională și responsabilă.

Marți seara, brusc, V.V. Ponta a schimbat foaia. După o discuție cu președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, Ponta a scris pe Facebook:

„Așa cum am spus: un Guvern care afectează drepturile fundamentale ale românilor la Sănătate și Educație – este un Guvern care trebuie pedepsit; în Parlament și la vot de către cetățenii afectați în mod direct!”

Amenințarea e străvezie: Iresponsabilul Vesel s-a înțeles cu Ciolacu să voteze dărâmarea Guvernului Orban. Nu-i exclus, însă, să aibă ceva surprize de la unii parlamentări ai săi, care să refuze votarea moțiunii. La fel s-a întâmplat și în urmă cu trei luni, la votul pentru învestirea Guvernului Orban, când Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu și alți câțiva fruntași ai Pro România l-au lăsat pe Ponta cu ochii în soare, ignorând îndemnul acestuia de a vota împotrivă. Inclusiv europarlamentarul Mihai Tudose (revenit între timp la PSD) a îndemnat parlamentarii Pro România să voteze Guvernul Orban.

PSD se laudă că, împreună cu UDMR plus alte câteva voturi răzlețe, depășește cele 233 de voturi necesare pentru demiterea Executivului. Mișcarea de ultimă oră a lui Ponta ar putea asigura o majoritate împotriva Guvernului Orban. Dar jocurile nu sunt făcute! Orice verdict e posibil la confruntarea de astăzi, din Parlament.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Poponarul ăsta hidos, care râde într’una ca prostu’n târg, pute de la distanță a trădător mizerabil de țară ! A dispărut cumva din Codul Penal infracțiunea de ‘înaltă trădare de țară’ ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.