Operațiunea de spălare a clanului Firea-Pandele. Cum prezintă televiziunile oligarhilor scandalul „azilelor groazei” din Voluntari

5
3337
Imagini din emisiunile posturilor România TV (sus), Realitatea Plus (stânga jos) și Antena 3 (dreapta jos) pe tema scandalului privind azilele groazei controlate de oamenii clanului Firea-Pandele

Simultan cu acuzațiile aduse USR și lui Nicușor Dan că ar fi cumpărat presa care îi denigrează la comandă, Florentin Pandele și Gabriela Firea beneficiază de o amplă operațiune de spălare a imaginii după aflarea ororilor din „azilele groazei”. Ca de obicei în astfel de crize, oamenii PSD-ului sunt ajutați de televiziunile oligarhilor: România TV, Antena 3 și Realitatea Plus.

Publicul de televizor din România este îndopat cu așa-zise informații care bagatelizează atrocitățile descoperite în azilele din Ilfov, în timp ce Florentin Pandele și Gabriela Firea primesc zi de zi tribună să-și prezinte minciunile și victimizările.

Ultima ispravă de la Realitatea Plus – post controlat de Maricel Păcuraru – este prezentarea, luni seara, a unui așa-zis raport semnat de secretară, șeful Poliției Locale și șeful de la Asistența Socială Voluntari, în care se „certifică” faptul că Florentin Pandele n-ar fi știut despre atrocitățile din azilele unde bătrânii cu dizabilități erau bătuți, înfometați și exploatați. Azilele erau deținute de oamenii clanului Firea-Pandele, prin Asociația „Sfântul Gabriel cel Viteaz”.

Pandele a fost băgat în direct, printr-o intervenție telefonică, să-și debiteze minciunile care frizau ridicolul. Primarul susținea nici mai mult, nici mai puțin decât că subordonații săi îi ascunseseră informațiile despre plângerile care datau din 2021, la cererea organelor de anchetă care porniseră cercetările în 2023! Nimeni din studio nu a îndrăznit să-l pună pe Pandele în fața acestei gogomănii.

Antena 3, deținută de Dan Voiculescu și parte a trustului în care Gabriela Firea a activat înainte să fie trimisă în politică, i-a acordat ample spații soției lui Florentin Pandele, să explice cum nu știe, n-a văzut, nu era treaba ei.

România TV, postul lui Sebastian Ghiță, a fost – ca de obicei – cel mai strident. Nevasta lui Pandele a fost invitată și aici să povestească, în timp ce pe burtieră tronau titluri precum „Gabriela Firea, în război cu reziștii care îi cer demisia”, dar și altele aparent fără legătură cu subiectul, dar care „se potriveau”, precum „Delirul filmat al sexomarxiștilor în fața a mii de oameni”.

Temele „haștagiștii”, „reziștii” ori „sexomarxiștii” care atentează la credința strămoșească și la familia tradițională sunt preferatele clanului Firea-Pandele, dar și ale postului România TV. Sub invocarea credinței și victimizarea permanentă – sunt persecutați cei care poartă cruciulițe și se închină – a ascuns Gabriela Firea, în ultimele zile, subiectul azilelor groazei conduse de oamenii săi.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

De ce tace PNL în cazul „azilele groazei”: complicități scandaloase cu clanul Firea-Pandele în jefuirea bătrânilor. Zeci de case și terenuri primite moștenire de șeful liberal de la Asistență Socială Ilfov. Bătrânii erau siliți să-și cedeze proprietățile

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

* Firea, tare-n clanță: anunță că-i dă în judecată pe toți cei care au scris ori vorbit despre „azilele groazei” din Voluntari! PSD plătește televiziunilor zeci de milioane de euro, dar Firea acuză USR că a cumpărat presa!

* „Un nenorocit încerca să facă tot el pe victima. Alta spunea că totul are legătură cu candidatura ei. Cei doi sunt, bineînțeles, soț și soție. Încrengătura politică a crimelor de la Voluntari are rădăcini puternice” – despre Pandele, Firea și cazul „azilele groazei”

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Obiecte macabre găsite în conacul lui Prigojin: barosul „pentru negocieri” și fotografia înrămată cu capetele tăiate ale sirienilor, alături de o „biserică” improvizată

EDITORIAL CARTIANU: Solovioave, ai grijă că-ți rup urechile!

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

„De azi, rapidistul Șumudică a murit! Aș antrena pe FCSB cu inima deschisă. Și la Dinamo m-aș duce”

5 COMENTARII

  1. Fierea are scoala varanului in ea. Firea-Pandele este clan mafiot. Pentru ca sunt in UE nu apeleaza la metodele clasice, ci la televiziuni, santaj cu dat in judecata. Voluntari-Piperea este stat in stat, tarlaua parvenitului Pandele. Atat de penibil si mincinos era in declaratia cand se inchina si spunea D-zeu. Asa arata un suflet pierdut, un gunoi dezumanizat. Aia anchetati sunt doar esalonul 3, DIICOT trebuie sa sape mai sus sa prinde adevaratii beneficiari ai torturilor asupra unor batrani. Le doresc tututor sa ajunga sa fie mancati de caini daca apuca batranetea, sa joace viermii pe ei.

  2. E foarte simplu: oamenii vor trai precum vor vota. Unii nu inteleg chestia asta simpla, sunt aceia care pot fi prostiti tot timpul … haznalele TV nu le vor tine de foame, de cald, etc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here