Record: România trece de 30.000 de vaccinări pe zi. În total, 1,2% din populația țării a primit cel puțin o doză

1
332

România crește viteza de vaccinare: 30.237 de persoane au fost vaccinate anti-Covid în ultimele 24 de ore, din care 29.162 au primit prima doză de vaccin, iar 1.075 de persoane au primit a doua doză (rapelul).

Cifrele au fost comunicate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva Covid-19.

Vaccinarea cu prima doză a început duminică, 27 decembrie 2020, iar cu cea de-a doua doză – duminică, 17 ianuarie 2021.

Totalul pesrsoanelor vaccinate până acum: 235.239 – aproape un sfert de milion. Din totalul populației, de 19,4 milioane de locuitori, numărul celor vaccinați cu cel puțin o doză reprezintă 1,2%.

Datele complete ale campaniei de vaccinare

Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 18 ianuarie a.c., ora 17.00, este următoarea:

  1. Număr de doze administrate de vaccin împotriva Covid-19 Pfizer BioNTech (în ultimele 24 de ore): 30.237, din care număr persoane vaccinate:
    – cu o doză: 29.162
    – cu 2 doze: 1.075

2. Număr total de doze admimnistrate de vaccin împotriva Covid-19 Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020): 235.239, din care număr persoane vaccinate:
– cu o doză: 233.288
– cu 2 doze: 1.951

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Eșec rușinos al STS: platforma pentru vaccinarea anti-Covid când funcționează, când e blocată. Programări dublate, haos la centrele de vaccinare

* Ruptură la vârf în PNL. Rareș Bogdan, atac dur la Orban: „I s-a umflat capul la Palatul Victoria! Cu excepția lui Boc, toți premierii s-au stricat la cap, au ieșit trăncăniți la cap”

* Atac macabru al lui Roșca Stănescu la adresa lui Orban: „Va trebui să plece de la PNL, cu picioarele înainte sau cu picioarele pe altă parte!”

* Păzea, Șoșoacă se înarmează! „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apăr cumva”

1 COMENTARIU

  1. Alo,mai ușor cu periatul…cand o trece de 75% atunci să vă exaltati!!..încă trei sferturi din țară n-au încă aranjate locațiile, nu au medici, n-au asistente care să facă vaccinul!..să vă dau exemple, uite municipiile din județul brașov codlea,săcele, făgăraș, plus toate orașe și comunele nici ni sunt prinse la STS!!!…despre ce vorbim….în județul prahova e mai grav, nici dracu nu stie unde se vaccineaza, câmpina, breaza, sinaia,comarnic …vreti să continui…județul sibiu se vaccineaza numai în sibiu in rest pauză….intreb si eu șeful comisiei …cand se vor putea vaccina populația, fără să înnebunim de cap, de alergătură de la anna la caiafa..??
    Oare comitet ăla care se întrunește la președinte ce-i raportează șefului statului???…ne lăudăm cu 1,2%…rușine bă banditilor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here