duminică, aprilie 14, 2024
AcasăNewsOrlando Teodorovici s-a rezolvat: tot bugetar de lux și după ce a...

Orlando Teodorovici s-a rezolvat: tot bugetar de lux și după ce a ratat Senatul! Are culcuș la Curtea de Conturi, unde conduce trioul PSD-ist Busuioc – Bădălău – Ilie Sârbu

-

Eugen Orlando Teodorovici (49 de ani) s-a ofuscat pentru că două publicații online – Evz.ro și Aktual24.ro – au marcat revenirea sa la vechiul său job, acela de auditor la Curtea de Conturi, cu titluri care îi „murdăresc” imaginea. Nuanța care l-a derajat pe Orlando: el n-a fost angajat acum la Curtea de Conturi, ci  a revenit, după mai bine de 10 ani, pe o poziție câștigată prin concurs în 2010 și care i-a fost conservată câtă vreme a fost demnitar (ministru, senator).

Esența nu-l deranjează însă pe PSD-istul care, candidând la Tulcea, a ratat un nou mandat de senator. Și anume: deși promitea că după plecarea din Parlament va activa în mediul privat, tot într-un „serviciu la stat” s-a înfipt! Bugetar forever! Acum, într-o instituție condusă de vechi activiști PSD:

  • Mihai Busuioc („omul de casă” al lui Liviu Dragnea) – acum, președinte al Curții de Conturi

  • Ilie Sârbu (fost senator PSD, fost ministru) – vicepreședinte al Curții de Conturi

  • Niculae Bădălău (fost senator PSD, fost ministru) – vicepreședinte al Curții de Conturi

Teodorovici nu a menționat publicația la care se referă, dar c ele două articole, cu respectivele titluri, au apărut duminică în cele două publicații online menționate mai sus.

După mai bine de 10 ani ca ministru și senator, Orlando Teodorovici și-a făcut culcuș tot la stat, tot pe banii publici. Și nu oriunde, ci într-o instituție în care, văzându-i zilnic pe Busuioc, Bădălău și Sârbu (dacă va merge la serviciu, desigur), va avea senzația că se află la sediul PSD.

Merită menționar încă un aspect: textul lui Teodorovici este deosebit de agramat. I-am corectat multe erori gramaticale pentru a-i putea publica „opera de Facebook”. Vă oferim însă și varianta originală, ca să vă delectați cu scriitura orlandiană.

- Advertisement -

Mesajul lui Eugen Orlando Teodorovici

#Insist pentru ADEVĂR de presă care se vrea INDEPENDENTĂ!

În goana după senzațional, «modelul» jurnalistic care înțelege să nu respecte etica acestei onorabile meserii, adică să verifice și să prezinte în mod corect și real informațiile, nu cred că reprezintă un deziderat al vreunui cotidian respectabil din presa românească.

Aștept din partea celor care au răspândit acest FAKE NEWS să publice, într-un termen rezonabil, un articol similar, în care să corecteze informațiile false cuprinse în articolul «Orlando Teodorovici, salvat. A fost numit recent Director de Audit la Curtea de Conturi», respectiv, în articolul «PSD i-a găsit loc de muncă la stat lui Teodorovici. A fost băgat director la Curtea de Conturi, lângă Bădălău», precum și să prezinte scuze în mod public.

- Advertisement -

Am încredere în profesionalismul celor care conduc aceste publicații și tocmai de aceea, înțeleg să nu uzez de prevederile legii cu privire la răspândirea și promovarea de știri false ce pot afecta nu numai imaginea personală, dar și pe cea a unei instituții de prestigiu din România.

Nu de alta, dar funcția de auditor, pe care o ocup în prezent, am câștigat-o prin concurs public încă din anul 2010 și, conform legii, atât timp cât am deținut poziții de demnitate publică (ministru, senator etc.), postul de bază mi-a fost rezervat, așa cum le este rezervat și postul de profesor președintelui Iohannis… și altora. Ceva normal, firesc și legal!

Astfel de articole, probabil «recompensate» într-un fel sau altul, la vedere sau mai puțin, încălcând TOATE regulile de bun-simț, dar și deontologice, murdăresc la propriu… societatea românească! Oare de ce nu cere nimeni ca și astfel de «jurnaliști» să-și prezinte public veniturile obținute și, astfel, românii să poată vedea cine sunt cei care aruncă piatra?!

Noroc că românii încep să facă diferența dintre cei care au făcut lucruri bune pentru acest popor și pentru România și cei care doresc ca aceasta țară să fie una de mâna a doua…

Așadar, aștept și insist pentru corecta informare a opiniei publice.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ruptură la vârf în PNL. Rareș Bogdan, atac dur la Orban: „I s-a umflat capul la Palatul Victoria! Cu excepția lui Boc, toți premierii s-au stricat la cap, au ieșit trăncăniți la cap”

* Păzea, Șoșoacă se înarmează! „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apăr cumva”

* Atac macabru al lui Roșca Stănescu la adresa lui Orban: „Va trebui să plece de la PNL, cu picioarele înainte sau cu picioarele pe altă parte!”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Romania singura tara bananiera in care exista notiunea de serviciu „conservat”! In loc sa faca ordine , parlamentul majoritar de dreapta isi pierde vremea cu mocirla din partide!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -