RĂZBOIUL TELE-COVIZILOR. Revenită pe „sticlă”, Andreea Esca a bătut Antena 1 cu Vulpița ei infectată cu tot!

4
6954
Andreea Esca, cu o vestimentație roșu-aprins la Știrile Pro TV de joi, 22 iulie

Andreea Esca a revenit joi aseară la pupitrul Știrilor Pro TV, prima apariție după două săptămâni de pauză, în care vedeta a fost infectată cu Covid-19.

Andreea Esca a revenit exact în seara în care Observatorul Antenei 1 s-a deschs cu știrea despre infectarea celor doi invitați de la Acces Direct ajunși vedete-de-carton în ultimele luni: Vulpița și Vulpoiul ei (soții Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești, județul Vaslui).

Cine a câștigat lupta audiențelor, Esca sau Vulpița? Unde a stat mai bine Esca, unde a avut public numeros Observatorul?

Paginademedia.ro a publicat audiențele comparative de joi seară, cu Esca și Vulpița la concurență, și din ziua precedentă (miercuri), când Andreea Esca nu revenise la Știrile Pro TV, iar Observatorul Antenei 1 nu se „dopase” cu covidul Vulpiței.

Cu Andreea Esca la pupitru, Știrile Pro TV au fost pe primul loc pe toate targeturile. Cu o zi înainte, Observatorul era pe primul loc la nivelul întregii țări (nu și la orașe și pe publicul general).

Cifrele

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, la Știrile Pro TV cu Andreea Esca s-au uitat, joi aseară, aproape 1,1 milioane de români. Cu Vulpița deschidere, Observatorul a avut cu aproape 100.000 de telespectatori mai puțin.

Miercuri, situația era alta. Inversă. Observatorul Antenei 1 avea o medie de aproape 1,1 milioane de români pe post, în timp de Pro TV nu atingea un milion.

URBAN. La orașe, diferența dintre Pro TV și Antena 1 este considerabilă: 740.000 de români din mediul urban s-au uitat joi la Andreea Esca și doar 460.000 la Observatorul despre Vulpița. Și cu o zi înainte, distanța era mare, dar revenirea Andreei Esca a adus un plus.

COMERCIAL. Cu Andreea Esca în platou, Știrile Pro TV au avut o audiență de două ori mai mare decât cea a Observatorului pe publicul tânăr, comercial. Mai exact: aproape 300.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani pentru Știrile Pro TV, față de 154.000 la Observatorul Antenei 1.

Audiența comparativă Pro TV – Antena 1, joi, 23 iulie (cu Andreea Esca în platou și subiectul Vulpița la Observator), dar și cu o zi înainte, la nivel NAȚIONAL:
NATIONAL Stirile Pro TV Observator Antena 1
Persoane Rtg Share Persoane Rtg Share
22 iulie 986.000 5.6 19.4 1.075.000 6.1 21.2
23 iulie 1.116.000 6.3 22.1 1.029.000 5.9 20.4
Audiența comparativă Pro TV – Antena 1, joi, 23 iulie (cu Andreea Esca în platou și subiectul Vulpița la Observator), dar și cu o zi înainte, în mediul URBAN:
URBAN Stirile Pro TV Observator Antena 1
Persoane Rtg Share Persoane Rtg Share
22 iulie 683.000 7.2 23.3 499.000 5.2 17
23 iulie 743.000 7.8 25.8 460.000 4.8 15.9
Audiența comparativă Pro TV – Antena 1, joi, 23 iulie (cu Andreea Esca în platou și subiectul Vulpița la Observator), dar și cu o zi înainte, pe segmentul COMERCIAL:
COMERCIAL Stirile Pro TV Observator Antena 1
Persoane Rtg Share Persoane Rtg Share
22 iulie 263.000 6.3 30 131.000 3.1 15
23 iulie 291.000 6.9 31.3 154.000 3.7 16.6

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

“Minți cu nerușinare! Ai luat bani să spui că ai fost bolnavă! Te închini la Bahomet! Te-a plătit OMS!”. Andreea Esca, linșată de postaci după interviul în care a povestit cum s-a îmbolnăvit de Covid

Dan Barna: USR-PLUS și PNL sunt “relativ aproape să pună în spatele lui Nicușor Dan candidați unici și la Sectoarele din București”

4 COMENTARII

  1. Pe nemernica esca,care a acceptat salariul ala URIAS sa toace stirile afisate in fata ei pe prompter ca o moara stricata ,eu o consider ,la fel ca toti mancatorii de rahat din teveurile penalilor-ati uitat cine a facut-o „vedeta”?Tovarasul adrian sarbu,securistul lui petre roman,care a adus „minerii” in redactia Romaniei Libere in ziua de 14 iunie 90,sa-l linseze pe Petre Mihai Bacanu! Securistul NU a avut bani sa-si plateasca datoriile la fisc NICIODATA,dar salariul vedetei preferate nu l-a schimbat cu nicio cifra in minus!!!Iar acum sa-i plang de mila,cand doctori,asistente si familii intregi sunt infectate de covidioti ca ea,ce nu respecta regulile minime cerute in spatiile inchise si deschise??Ea cere peste rand plasma pentru barbatelul sau care ,ca fapt divers pentru noi,a inchis si falimentat o firma de familie celebra franceza,TATI,cumparand-o in pragul falimentului cu promisiunea de a incerca s-o salveze,deci si locurile de munca?!?In loc sa ii plangeti de mila si sa o aparati,ar trebui sa o aratati ca exemplu negativ,de „vedete” facute pe bani publici de patroni infractori!Asta si cu alte persoane publice iresponsabile,nu ar trebui sa plateasca amenzi pe masura portofelelor? Daca nici cei din presa,care ne arata zilnic hotii ce traiesc si se distreaza bine-mersi pe banii nostri,nu sunt exigenti cu cei din breasla lor,atunci in cine sa mai ai incredere?

      • Multumesc pentru intelegere,Gabriela!La asa idioti,vedetele sunt pe masura! Ei le-au crescut audienta,din lipsa de preocupari serioase,cultura ,educatie…Sa o vezi cum varsa lacrimi de crocodil,dupa doar cateva zile de petreceri fara nici cea mai mica preocupare,macar ca mama, nu am cum sa o cred! Cu fiica alaturi,printre alte vedete fabricate de trust,se dadeau in stamba fara nicio grija!

  2. Cine se uita in gura lui Andreea Esca ,de postul PROTV?
    Chiar așa? Va “ spune “ o poveste , acum cu COVID și va uitați in gura ei ,când multă lume știe din zona de fițe ca duduia Esca , in afara ca spune doar niște știri răsuflate , nu are ceva in cap.!!!! Mare scula de bascula aceasta “ vedeta “ de Andreea Esca.!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here