Acasă Lumea Două românce, de 42 și 31 de ani, au moștenit peste un...

Două românce, de 42 și 31 de ani, au moștenit peste un milion de euro de la italianul pe care l-au îngrijit. Reacția furioasă a rudelor

Există români care-i impresionează sau chiar îi cuceresc pe străinii care îi angajează să aibă grijă de ei. Este și cazul a două compatrioate care, ca urmare a felului în care au îngrijit un italian bogat, au avut parte de o surpriză formidabilă după moartea acestuia. O întâmplare ca în poveștile cu prinți bogați și fete sărmane.

Un judecător din orașul italian Ancona (port la Marea Adriatică, apropiat de San Marino) a blocat moștenirea de peste un milion de euro lăsată prin testament de un italian bogat, de 66 de ani, pentru două femei din România care au avut grijă de el în ultimii săi ani de viață.

În 2018, italianul, care a trăit în localitatea Fabriano, provincia Ancona, a lăsat prin testament averea de peste un milion de euro celor două românce de 42 și 31 de ani.

Anul acesta, în luna martie, bărbatul, care nu a fost căsătorit și nu a avut copii, a murit. Cele mai apropiate rude ale bărbatului, niște verișoare, au contestat testamentul, susținând că, la data semnării acestuia, italianul bogat nu se afla în deplinătatea facultăților mintale, scrie Il Resto del Carlino.

Tribunalul din Ancona a blocat procedura după depunerea contestației, dar toate probele adunate între timp arată că testamentul este legal și nu există dubii în privința împrejurărilor în care a fost încheiat, deci româncele sunt moștenitoare de drept, așa cum și-a dorit defunctul. Rudele, însă, au instituit un sechestru pe toate bunurile și conturile bărbatului, până la o decizie definitivă a tribunalului.

Avem convingerea că testamentul a fost semnat când proprietarul nu era în deplinătatea facultăților mintale și nu avea capacitatea să înțeleagă ce a semnat”, afirmă avocatul rudelor, Luigi Fiori.

Cele două femei din România sunt în așteptarea unei decizii definitive a instanței, pentru a beneficia de moștenirea generoasă. Juriștii care cunosc speța spun că nu există șanse reale ca testamentul să fie desființat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Dan Barna: USR-PLUS și PNL sunt “relativ aproape să pună în spatele lui Nicușor Dan candidați unici și la Sectoarele din București”

“Minți cu nerușinare! Ai luat bani să spui că ai fost bolnavă! Te închini la Bahomet! Te-a plătit OMS!”. Andreea Esca, linșată de postaci după interviul în care a povestit cum s-a îmbolnăvit de Covid

loading...

1 COMENTARIU

  1. Va plac povestile tip can can,click sau kanal ?Astea-s treburi complicate,cu batrani „ingrijiti” fara niciun interes😆 ,tocmai de niste fete tinere!Mai sa fie, ce „noroc”!Acum sa te tii,vine razbunarea in stil italian😐..Din viata luate…pardon,povesti cu printi si..prostituate..😀😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările