Rareș Bogdan, europarlamentar pe lista PNL? Răspunsul său este…

0
2661

… Nu! Rareș Bogdan zice că deocamdată nu „se transferă” în politică, vrea să rămână jurnalist, chiar dacă ar fi fost luat în calcule pe o poziție eligibilă pe lista PNL.

„Jurnalistul Rareș Bogdan va deschide lista PNL la europarlamentare! Realizatorul «Jocuri de Putere» de la Realitatea TV va deschide lista candidaților PNL la alegerile europarlamentare din primăvara acestui an. Sursa este cvasi-oficială! În primele trei locuri se vor mai afla actualul europarlamentar Siegfried Mureșan, purtătorul de cuvânt al PPE, și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava”, a scris comisarul.ro.

Replica lui Rareș Bogdan a venit pe Facebook: „Le mulțumesc colegilor și prietenilor de la comisarul.ro, însă de data asta îi dezmăgesc. Da, această chestiune s-a discutat. Din câte cunosc, între reprezentanții PNL și consultanții lor. Mă bucur dacă cineva s-a gândit la mine, sunt flatat. Pentru un bărbat care este interesat de destinul țării sale, nimic nu poate fi mai onorant decât să o facă în umbra Brătienilor, visând la realizările lor. Însă eu sunt jurnalist și îi sprijin cu drag de aici. Am văzut că există idei de atragere a unor oameni din zona Dreptei, testarea sociologica a unor personaje/personalități/indivizi și cam atât. Dar eu sunt jurnalist și nimic altceva. Doresc să rămân în această zonă în următoarea perioadă. Iubesc enorm meseria mea de jurnalist! Sunt mândru să o practic”.

CITIȚI ȘI:

Oficial german: „Deși au propriii candidați, Germania și Franța ar putea s-o susțină pe doamna Kovesi. E predestinată pentru această funcție”

Tudorel i-a mințit pe nemți în stil de mare escroc: Nu eu am revocat-o pe Kovesi, Iohannis a făcut-o!

Tudorel îi amenință pe nemți cu Kovesi-Dracula: „M-aș bucura dacă v-ar face și vouă ce ne-a făcut nouă!”

Tudorel o „înjunghie” pe Kovesi. Turbează că europenii au ales-o prima pentru postul de procuror-şef al UE. „Ei nu cunosc abuzurile comise de Kovesi”

„Ce face ministrul Justiției e defăimător pentru România! Sunt mândru să-i fiu coleg doamnei Kovesi”

Monica Macovei: „O votez pe Kovesi, e cea mai bună. Toader trădează interesele țării. Să-și dea demisia și să stea toată viața cu capul plecat!”

Dăncilă a dus cu preșul Comisia Europeană două săptămâni. Astăzi i s-a înfundat! A mai promis o dată, că n-o doare gura

Raiul infractorilor: Guvernul paralizează DIICOT! Procurorii au buget doar pentru 6 luni din 12

Antena 3, presiune asupra PSD: OK, îl scăpați pe Dragnea, dar scăpați-l și pe Voiculescu!

Dezvăluire la vârful PSD: „Dragnea plăteşte la greu formatori de opinie pentru a manipula românii”

Penala îl amenință pe Iohannis cu plângere penală pentru că nu o pune ministru! Textul ei arată mitocănie, aroganță, furie oarbă

KAPUTT! Klaus Iohannis o respinge și a patra oară pe Olguța! Motive: „presiuni asupra justiției”, „declarații controversate”, „atacuri la persoană virulente”, „limbajul folosit”, „netransparentă”, „nu are pregătire”, „nu are experiență”

CADOU DE NUNTĂ. Mesajul lui Iohannis pentru PSD: Nu mai insistați cu țoapa agresivă!

Cum și-a aranjat Olguța Vasilescu o pensie alimentară de 3.500 de euro pe lună, din bani publici. Și-a plasat fostul soț la ASF, pe un salariu uriaș

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here