Vasilica a fost la Comisia Europeană sau la Crucea-de-Piatră? S-a îmbrăcat ca o centuristă expirată

5
3336

Jenant! Cum să te prezinți așa la Comisia Europeană? Te râde tot Bruxelles-ul, cred oamenii ăia că ai rătăcit drumul spre stabilimentul felinar roșu în geam.

Viorica Vasilica Dăncilă s-a dus să stea de vorbă cu Frand Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene. Olandezul avea lucruri importante de discutat, mai ales despre justiție, unde are responsabilitate directă. Dar când a văzut-o pe Vasilica, a fost pe punctul să o ia la fugă.

Femeia asta nu are simțul ridicolului. Știam că e proastă, agramată, ticăloasă și marionetă, dar nu știam că se crede la Crucea-de-Piatră!

Rochia aia cu mileuri și găurele e o oroare. Se văd pe-acolo niște țesuturi dizgrațioase, cărora le-ar fi stat mai bine să rămână ascunse vederii. Dar tuta s-o fi crezut Naomi Campbell de Videle…

Mă și mir că Timmermans, tulburat de arătarea caraghioasă din fața sa, și-a mai amintit de scrisoarea pe care i-a trimiso pe 24 ianuarie, dar la care n-a primit răspuns nici până azi.

CITIȚI ȘI:

Dăncilă a dus cu preșul Comisia Europeană două săptămâni. Astăzi i s-a înfundat! A mai promis o dată, că n-o doare gura

Raiul infractorilor: Guvernul paralizează DIICOT! Procurorii au buget doar pentru 6 luni din 12

Antena 3, presiune asupra PSD: OK, îl scăpați pe Dragnea, dar scăpați-l și pe Voiculescu!

Dezvăluire la vârful PSD: „Dragnea plăteşte la greu formatori de opinie pentru a manipula românii”

Oficial german: „Deși au propriii candidați, Germania și Franța ar putea s-o susțină pe doamna Kovesi. E predestinată pentru această funcție”

Tudorel i-a mințit pe nemți în stil de mare escroc: Nu eu am revocat-o pe Kovesi, Iohannis a făcut-o!

Tudorel îi amenință pe nemți cu Kovesi-Dracula: „M-aș bucura dacă v-ar face și vouă ce ne-a făcut nouă!”

Tudorel o „înjunghie” pe Kovesi. Turbează că europenii au ales-o prima pentru postul de procuror-şef al UE. „Ei nu cunosc abuzurile comise de Kovesi”

„Ce face ministrul Justiției e defăimător pentru România! Sunt mândru să-i fiu coleg doamnei Kovesi”

Monica Macovei: „O votez pe Kovesi, e cea mai bună. Toader trădează interesele țării. Să-și dea demisia și să stea toată viața cu capul plecat!”

Penala îl amenință pe Iohannis cu plângere penală pentru că nu o pune ministru! Textul ei arată mitocănie, aroganță, furie oarbă

KAPUTT! Klaus Iohannis o respinge și a patra oară pe Olguța! Motive: „presiuni asupra justiției”, „declarații controversate”, „atacuri la persoană virulente”, „limbajul folosit”, „netransparentă”, „nu are pregătire”, „nu are experiență”

CADOU DE NUNTĂ. Mesajul lui Iohannis pentru PSD: Nu mai insistați cu țoapa agresivă!

Cum și-a aranjat Olguța Vasilescu o pensie alimentară de 3.500 de euro pe lună, din bani publici. Și-a plasat fostul soț la ASF, pe un salariu uriaș

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

5 COMENTARII

  1. Corect .Arata exact ca o matroana de la Crucea de Piatra fosta prestatoare pe Centura Bucurestiului si pensionata .Adevarul e ca daca esti prost cu bulbuci ca to’arasa Veorica din Videle tebuie sa arati asta in toate domeniile inclusiv in cel vestimentar unde teleormaneanca afiseaza un prost gust infiorator.

    • Hai las-o balta, unde vezi tu in panarama aia de rochie neagra de dantela, cu portiuni babo-sexy, motive traditionale? Da, un prost-gust desavarsit, nepotrivita in tot ceea ce face, fie cum se imbraca, fie cum vorbeste!

      • Se vad niste frunze pe modelul transparent,ca la portul popular,dar si culoarea e aleasa nefericit.De vina e si viorica dar si persoanele care se ocupa de vestimentatia ei si care aleg modele in scop de promovare comerciala fara sa mai tina cont de locul prezentarii sau varsta ,,manechinei,,.Aia cu motivele traditionale pt ca e de prost gust si individa aceea ca accepta sa fie imbracata kitsch la evenimente pt a promova ateliere de moda,de ex cum a fost imbracata la Alba Iulia,parca era Elena Ceausescu pe vremuri promovand tesatura de la Orastie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here