Acasă Politică Penala îl amenință pe Iohannis cu plângere penală pentru că nu o...

Penala îl amenință pe Iohannis cu plângere penală pentru că nu o pune ministru! Textul ei arată mitocănie, aroganță, furie oarbă

Lia Olguța Vasilescu e un ghem de nervi. Furia ei, izvorâtă din refuzul lui Klaus Iohannis de a o numi ministru, s-a concretizat într-un text publicat pe Facebook. Un text în care deputata PSD nu e în stare să scrie corect numele președintelui, pocindu-l de 5 ori din 5 utilizări: „Johannis” în loc de „Iohannis”!

Textul Olguței Vasilescu este o însăilare penibilă, în care petenta alternează aroganța cu mitocănia, agresivitatea cu confuzii ridicole (competența i-ar fi dată, zice ea, de scorul electoral obținut la Primăria Craiovei). Aflăm că Iohannis e „stalinist”, „a fost doar profesor și primar” și „a lipsit mereu la lecția de democrație și Constituție”.

Și pac amenințarea: abuzata îl amenință cu o plângere penală pentru abuz în serviciu. Adică exact infracțiunea pe care PSD-iștii, cu Olguța în plutonul fruntaș, au tot încercat să dezincrimineze abuzul în serviciu!

Mesajul Liei Olguța Vasilescu

„Am luat act de noua scrisoare redactată de președintele Johannis și cred ca sunt îndreptățită să fac mai multe precizări:
1. Este evident că nu există niciun motiv de legalitate pentru respingerea mea la funcția de ministru al Dezvoltării, așa cum a statuat CCR. Sunt cetățean român, cu domiciliul in România, nu sunt condamnată penal, nu am colaborat cu Securitatea (nici nouă, nici veche), nu am nicio incompatibilitate. Acest lucru îl recunoaște și Klaus Johannis și, deci, singura modalitate legală admisă de Constituție ca să fie motiv de respingere i-a căzut de la primul paragraf.
2. Scrie despre faptul că nu am experiență administrativă, omițând, în text, un amănunt semnificativ din CV-ul meu, transmis și la dosar, că am fost primar al unuia dintre cele mai mari orașe din România și, judecând după scorul electoral obținut pentru al doilea mandat, cetățenii au apreciat performanța mea.
3. În plus față de președintele României, care a fost doar profesor și primar, am trei mandate de parlamentar și al patrulea în curs (în două îndeplinind funcții de președinte de comisii parlamentare), am fost primar 5 ani și doi ani am deținut funcția de ministru. Așadar, experiența mea e chiar ceva mai consistentă decât a lui Klaus Johannis până a ajunge președinte.
4. Motivul real pentru care mă respinge Klaus Johannis se referă la declarațiile politice făcute în decursul anilor, drept garantat de Constituție, la art. 72, alin. 1. De altfel, acest motiv mi se pare a fi cel mai stalinist posibil. La lecția de democrație și Constituție, Klaus Johannis a lipsit mereu, dar acum ține să ne arate și sub propria semnătură.
5. A invoca un comunicat CSM care se referea tot la declarații ale mele, în condițiile in care nu mai puțin de șase Instanțe judecătorești mi-au dat ulterior dreptate, mi se pare de-a dreptul stupid pentru argumentația respingerii pentru funcția de ministru, mai ales că vine din partea unei persoane dovedită de Instanțele de judecată că a obținut prin fals imobile și a cărei soție refuză să se prezinte la organele de anchetă pentru a da explicații.
6. Comunicarea președintelui se referă și la reputația și imoralitatea mea. Mi se pare mai mult decât penibil și înjositor pentru un președinte să opereze cu instrumente specifice postacilor care aruncă găleți de mizerie în oameni politici pe care nu îi agrează.
7. Nefiind vorba de niciun fel de motiv de legalitate pentru respingere, ci doar de ura personală, consider ca dl. Klaus Johannis se încadrează perfect la infracțiunea de abuz in serviciu, prevăzută de art. 297, alin 1 și 2, Cod Penal, motiv pentru care am început deja redactarea unei plângeri penale în acest sens.”

CITIȚI ȘI:

KAPUTT! Klaus Iohannis o respinge și a patra oară pe Olguța! Motive: „presiuni asupra justiției”, „declarații controversate”, „atacuri la persoană virulente”, „limbajul folosit”, „netransparentă”, „nu are pregătire”, „nu are experiență”

CADOU DE NUNTĂ. Mesajul lui Iohannis pentru PSD: Nu mai insistați cu țoapa agresivă!

Cum și-a aranjat Olguța Vasilescu o pensie alimentară de 3.500 de euro pe lună, din bani publici. Și-a plasat fostul soț la ASF, pe un salariu uriaș

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

Palatul familiei PSD-iste Manda – Olguţa Vasilescu. Clanţe cu cristale Swarovski, robineţi în aur, mobilier de lux. Ambii sunt bugetari

loading...

4 COMENTARII

  1. Ce a facut nespalata asta pentru Craiova decat a vandut orasul la tigani la rudele ei la rudele lui Manda si la rudele lui Preda . Orasul craiova e monopilizat de aceasta creatura nu stim cand vom scapa de umbra ei ………….

  2. Grigore, imi permiti, te rog, sa ma urinez pe „mandatele ei de parlamentar” si pe „functiile ei de primar si ministru” ? Si, in general, pe ea? Pentru ca scuipatul nu-l merita.

    S-auzim numa’ de bine.
    Alex

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here