joi, mai 30, 2024
AcasăDezvăluiriCum și-a aranjat Olguța Vasilescu o pensie alimentară de 3.500 de euro...

Cum și-a aranjat Olguța Vasilescu o pensie alimentară de 3.500 de euro pe lună, din bani publici. Și-a plasat fostul soț la ASF, pe un salariu uriaș

-

Liei Olguța Vasilescu nu-i ajung cele câteva mii de euro pe care le încasează lunar de la Camera Deputaților, iar până de curând și de la Ministerul Muncii. Ca să-și rotunjească veniturile, deputata PSD a pus ochii, o dată în plus, pe banii publici. Și a gândit o schemă în care i-a inclus pe fostul ei soț (de care tocmai divorțase) și pe copilul lor minor.

Ocazia i s-a ivit în iunie 2017. Atunci au fost făcute numiri în conducerea Autorității pentru Supraveghere Fiscală (ASF). Olguța a tras sfori politice pentru ca postul de vicepreședinte al ASF să-i revină fostului ei soț, ziaristul Ovidiu Wlassopol, în condițiile în care acesta nu avea nicio pregătire în domeniu.

Salariu net: 13.800 de euro – de aproape patru ori mai mult decât președintele României.

- Advertisement -

Conform legii, pensia alimentară cuvenită copilului (rămas în îngrijirea mamei) reprezintă un sfert din venitul net al tatălui, adică 3.500 de euro. Acești bani îi primește mama copilului, adică Lia Olguța Vasilescu.

Obligația legală se referă la suma minimă pe care tatăl este obligat s-o plătească mamei, pentru creșterea copilului. Asta nu poate împiedica înțelegeri private, de exemplu ca Ovidiu Wlassopol să-i plătească fostei soții 5.000, 7.000 sau chiar 10.000 de euro! În fond, ea l-a pus în funcție, ea poate să-l lase fără jobul cel bănos.

Cert este că, folosindu-și influența politică, Lia Olguța Vasilescu și-a „tras” o pensie alimentară garantată de 3.500 de euro pe lună. Din bani publici.

CITIȚI ȘI:

KAPUTT! Klaus Iohannis o respinge și a patra oară pe Olguța! Motive: „presiuni asupra justiției”, „declarații controversate”, „atacuri la persoană virulente”, „limbajul folosit”, „netransparentă”, „nu are pregătire”, „nu are experiență”

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

Palatul familiei PSD-iste Manda – Olguţa Vasilescu. Clanţe cu cristale Swarovski, robineţi în aur, mobilier de lux. Ambii sunt bugetari

- Advertisement -

14 COMENTARII

 1. Olguta este o hoata increzuta si lacoma, cu un plus de tupeu fatza de altii din gasca lor. Nu Olguta si gasca de hoti ma mira, ci PROSTIA ROMANILOR care accepta situatia aberanta in care gasaca mafiota i-a adus.
  Este incredibil ca in perioada actuala, in sec 21, cand omenirea a evoluat mult, romanii sa fie atat de zevzeci, incat sa accepte situatia, sa accepte principiul golanesc dezvaluit de C Stefanescu – FIINDCA POT !!!
  Oameni buni, romanii nu mai sunt analfabetii din sec 19, nu au mostenit aceasta boerime. Mai toti au cel putin 8 clase, exista radio, televiziune, calataoriti, aveti automobile, nu car cu boi, macar din democratia demagogica pe care voi, parintii sau bunicii vostri ati tot auzit-o in comunism, ar trebui sa stiti ca cetatenii unei tari trebuie sa aiba drepturi egale.
  Nu salarii uriase si nesimtite pentru o clasa de imbuibati fara merite, doar FIINDCA POT, nu pensii speciale si nesimtte. asa cum si-au atribuit cu un tupeu urias!
  Nu legi care sa-i favorizeze pe hoti dupa ce au furat si au nenorocit tara, care sa le conserve averile furate!
  Ne vaicarim ca niste parveniti au mosii si castele. Dar ce facem ca situatia asta sa inceteze, ca tot ce-au furat sa fie confiscat, iar legile sa ne apere de repetarea acestei situatii absurde?

 2. noi si te .sau uni dintre noi .nu venim la vot sintem lasi .asa a crescut prostia cu sacul de parlamentari.legea 18 nea nicu .UNDE ESTI TU NICOLAE .SALE IEI AVERILE .MARE MARE NETIMTIRE TUPEU DE ESCROCI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -