sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsRăfuială amoroasă între două asistente, la Terapie Intensivă. Bătăușa și-a acuzat colega...

Răfuială amoroasă între două asistente, la Terapie Intensivă. Bătăușa și-a acuzat colega de amor matinal cu renumitul medic Pick

-

Gelozia, mai tare decât Covidul! O asistentă medicală a fost bătută de o colegă care a acuzat-o că a făcut sex cu anestezistul. S-a întâmplat la Spitalul Judeţean Giurgiu, unde toate cele trei personaje implicate în scenetă lucrează la Anestezie – Terapie Intensivă (ATI).

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, în plină stare de alertă, cadrele medicale au de rezolvat probleme amoroase. S-a întâmplat chiar în secţia cea mai greu încercată în vreme de pandemie Covid-19: Anestezie – Terapie Intensivă (ATI). O asistentă a fost bătută de o colegă care e concubina medicului anestezist şi care a acuzat-o că a întreţinut relaţii sexuale cu el, în cabinetul acestuia. Doctorul a asistat pasiv la bătaia aplicată pe canapeaua sa.

Trista și caraghioasa întâmplare a fost povestită de asistenta medicală Rodica Luminiţa pe Facebook.

Personajele:

  • Rodica Luminița – asistenta bătută
  • Rodica Stoica – asistenta bătăușă (concubina doctorului Pick)
  • Ladislau Pick – medicul anestezist disputat de cele două asistente.

Mărturia Rodicăi Luminița (asistenta bătută)

Asistenta Rodia Luminița, bătută de colega ei

„15.10.2020, ora 11.15, Spitalul Judeţean de urgenţă Giurgiu – Stare de alertă.

- Advertisement -

Sunt asistent medical de anestezie, secţia A.T.I., SJU Giurgiu.

Îmi este destul de greu să povestesc asta, dar cred că este important să se afle cu ce se ocupă şi de ce sunt în stare unii oameni într-o situaţie de pandemie, în secolul XXI.

Am fost agresată cu brutalitate, fizic şi verbal, în cabinetul renumitului medic PICK LADISLAU, de către colega mea asistentă Stoica Rodica (concubina acestuia), aducându-mi acuze neadevărate, cum că eu la ora 6.30 mă aflăm în cabinetul Dr. Pick L, întreţinând relaţii intime.

- Advertisement -

Fapt neadevărat, demonstrând asta prin conversaţia avută cu colega mea, care la ora 6.40 a venit să mă ia de acasă.

Stoica Rodica a venit în cabinetul asistentelor la T.I. , luându-mă de braţ (că şi când ar fi avut o urgenţă în sală de operaţii). Gândindu-mă că este o urgenţă de serviciu, m-am ridicat şi am urmat-o. Ajungând în capătul holului, am constatat că nu era o urgenţă, ea îmbrâncindu-mă în cabinetul Dr. Pick pe canapea, unde am fost imobilizată, aplicându-mi-se în regiunea capului şi feţei pumni şi palme, fără ca eu să ripostez.

SUBLINIEZ că la acest incident a asistat, fără a luă nici cea mai mică măsură, Dr. Pick. După ce l-am implorat să o oprească şi să recunoască că între noi nu a existat nimic NICIODATĂ, el rostind către concubină «HONEY, NU MAI FACE GALAGIE!» – fiind mai mult interesat să nu ne audă cineva, în loc să oprească incidentul.

Am fost eliberată, mi-am adunat puterile să ies din cabinet după ce au ieşit cei doi, strigând către Dr. Pick CĂ NU ESTE POSIBIL SĂ NU IA ATITUDINE, ŞTIIND CĂ SUNT NEVINOVATĂ, răspunsul fiind «MAI ÎNCET, NU MAI ŢIPA AȘA!».

După cele întâmplate, am sunat imediat la 112, făcând plângere penală, am mers la UPU pentru consult şi îngrijiri medicale şi la Medicină Legală, pentru constatarea leziunilor şi eliberarea certificatului medico-legal.

Consideraţi că o problemă personală poate fi rezolvată în acest fel într-o instititutie publică de stat? Sper ca organele abilitate ale Poliţiei şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu să ia măsurile ce se impun pentru faptele comise.”

Renumitul și râvnitul medic Ladislau Pick

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -