miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvăluiriFost consilier prezidențial: Valer Dorneanu e dirijat de "o putere străină"! Șeful...

Fost consilier prezidențial: Valer Dorneanu e dirijat de „o putere străină”! Șeful CCR are legături suspecte cu Rusia

-

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial în echipa lui Traian Băsescu, lansează o acuzație extrem de gravă la adresa președintelui Curții Constituționale (CCR). „Din nefericire, la comutatorul lui Dorneanu are acces direct și o putere străină”, scrie Lăzăroiu pe Facebook.

Valer Dorneanu a ridicat uriașe suspiciuni în luna mai 2018, când a plecat la Sankt Petersburg, în Rusia, în ciuda avertismentului dat de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care-i recomandase să nu facă deplasarea. Voiajul lui Dorneanu a fost un gest de sfidare a sancţiunilor internaţionale la care este supusă Rusia după anexarea în forță a Peninsulei Crimeea (de la Ucraina).

Călătoria lui Dorneanu la Sankt Petersburg venea la doar două luni după ce acesta anunţase că instituţia pe care o conduce (CCR) nu mai doreşte să fie implicată în discuţiile cu partenerii europeni din cadrul Mecanismului de Cooperare Verificare (MCV). O poziționare scandaloasă, anti-europeană și pro-rusă.

În acest context, nu e greu de intuit la care putere străină s-a referit Sebastian Lăzăroiu, în legătură cu Valer Dorneanu.

- Advertisement -

Apropo: Dorneanu este creația politică a lui Ion Iliescu, cea mai importantă „săgeată” a Moscovei în România ultimelor trei decenii. Dorneanu a fost și consiier prezidențial al lui Iliescu.

Postarea lui Sebastian Lăzăroiu

„Pentru cei care vor să înțeleagă schema de funcționare a roboțeilor mafiei PSD-iste, Mircea Marian oferă o retrospectivă. Valer Dorneanu, actualul șef al CCR, a declarat ieri neconstituțională o ordonanță de urgență avizată în 1999 de Valer Dorneanu (coincidență de nume?), președintele Consiliului Legislativ, și aprobată prin lege de (ei, nu se poate!) Valer Dorneanu, șeful Camerei Deputaților în 2004. Principiul de funcționare e simplu – switch off/switch on.

Să mai reamintim că Valer Dorneanu (același?) a fost Avocatul Poporului, numit de PSD în plină lovitură de stat, în vara lui 2012, pentru a fi siguri că nu contestă la CCR celebrele ordonanțe care au doborât statul de drept (Ponta era pe atunci MC). Amintesc asta ca să înțelegeți raportul dintre Valer Dorneanu (un jurist obscur, fără biografie) și păpușarul care l-a zămislit într-o noapte de beție cu fantoma lui Stalin. A fost plimbat prin toate funcțiile posibile, unde a executat orbește tot ce i s-a ordonat. Din nefericire, la comutatorul lui Dorneanu are acces direct și o putere străină.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Cine se încurcă cu un cretin, credeți că Rusia racolează idioți??… asta trebuie urgent controlat medical ,are grave probleme cu acoperișul…declarat întârziat mintal ,băgat în balamuc sub pază !!!…

  2. Ia uitati-va,stimati jurnalisti,ce aveti dvs mai jos,la rubrica „comentarii”!!!Recunoasteti stilul kgb ,prostie imbracata in infatuare si aroganta,caci postacii lui putin nu dau pe afara de destepti ce sunt,doar comuismul e peste tot acelasi:hotii se vor conducatori pentru a putea trai din bani publici,mizand pe prostime!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -