marți, februarie 27, 2024
AcasăRăzboi în Ucraina"Putin mai are de trăit cel mult un an și jumătate. Fie...

„Putin mai are de trăit cel mult un an și jumătate. Fie va avea o moarte violentă (împușcat, otrăvit sau lăsat fără aer în buncăr), fie va fi răpus de cancer”

-

Ucraina va câștiga în cele din urmă războiul cu Rusia, însă ostilitățile se pot prelungi până spre sfârșitul anului 2022. Perioadele de armistițiu vor alterna cu noi atacuri. Președintele criminal Vladimir Putin își așteaptă moartea, dar există mai multe scenarii. Toate astea sunt prezise de un cunoscut astrolog ucrainean pe canalul Irina Horoscop Astrologie, preluat de site-ul Obozrevatel.com.

Potrivit astrologului ucrainean, dictatorul de la Kremlin va plăti în continuare un preț scump pentru agresiunea împotriva țării vecine. Vă prezentăm cele mai importante predicții astrologice legate de război și de soarta lui Putin.

Există două opțiuni pentru moartea lui Vladimir Putin:

1. „Prima este o moarte violentă. Adică, pot să-l împuște, să-l otrăvească sau să-i taie aerul din buncăr. O probabilitate foarte mare pentru a se întâmpla acest lucru va fi în primăvara-vara anului 2022.”

- Advertisement -

2. „Cu toate acestea, dacă nimeni nu are curajul s-o facă, atunci va muri de moarte naturală, din cauza unor boli, eventual din cauza cancerului, la sfârșitul anului 2023. Chiar și în cel mai pozitiv scenariu (pozitiv pentru Putin – n. red.), mai are de trăit un an și jumătate.”

„Spre sfârșitul lunii aprilie și în luna mai, Kremlinul va fi în disperare, ceea ce-l poate împinge să declanșeze un război global, care va grăbi sfârșitul Rusiei”

Astrologul prezice că Ucraina și Rusia vor încheia un acord de pace în luna aprilie. Documentul va provoca însă o mare nemulțumire în rândul cetățenilor, fiindcă sunt posibile concesii teritoriale. Tratatul nu va opri războiul, ci îl va transfera într-o „fază hibridă”.

  • „Federația Rusă va simți greul pierderilor din Ucraina în această lună. În plus, presiunea sancțiunilor asupra țării va crește. Coridorul de eclipsă de la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai va aduce mari probleme Rusiei, până la separarea teritoriilor. Cu toate acestea, nu vorbim despre Donbass și Crimeea – «focarele» vor fi în alte regiuni.”
  • „În perioada de la sfârșitul lunii aprilie și pe parcursul întregii luni mai, Kremlinul va fi în disperare, ceea ce-l poate împinge să declanșeze un război global, care nu va face altceva decât să grăbească sfârșitul Rusiei. Dacă Putin decide să folosească arme nucleare, nu le va utiliza împotriva Ucrainei, ci va ataca alte țări, eventual Statele Unite ca potențial adversar.”

Potrivit astrologului, cea mai dificilă perioadă pentru Ucraina va fi august-septembrie 2022, când va începe o criză economică. Va lovi foarte tare buzunarele cetățenilor, fiind posibilă și reluarea ostilităților. În noiembrie și decembrie, situația se va schimba dramatic. Ucraina poate prelua controlul în Crimeea și Donbass. Sunt și vești bune.

  • „Vara lui 2023 va fi deosebit de bună pentru Ucraina. Țara va fi admisă în UE și, poate, chiar admisă în NATO, în ciuda posibilelor acorduri semnate. Vom fi un simbol al libertăţii în toată lumea. Pentru că Ucraina a luptat pentru asta”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Boicotat de liberali, Cîțu și-a dat demisia de la șefia PNL. A rezistat doar 6 luni și 7 zile. El zice că l-a costat „compromisul făcut cu PSD”

* Gheorghe Flutur – președinte interimar al PNL până la Congres. Partidul nu mai are nici secretar general, Vîlceanu a demisionat odată cu Cîțu. El pleacă și din Guvern

* Micul turnător Băsescu, hăituit de marele turnător Voiculescu cu abjecta „lege a lui Iohannis”. De Iliescu nu se atinge nimeni

* Trompetele Rusiei pregătesc circul anti-Zelenski în Parlament. Șoșoacă și Coarnă s-au ploconit la Ambasada Rusiei, AUR dă comunicate ultimative

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

* Actor cu o avere impresionantă, Mihai Mălaimare a fost dat în judecată pentru că nu și-a plătit utilitățile. Ce sumă are de achitat fostul deputat

* VIDEO. Zelenski îl atacă dur pe Viktor Orban chiar în ziua alegerilor din Ungaria. „E singurul din Europa care-l susţine deschis pe Putin. Și-a pierdut onestitatea undeva printre contactele sale cu Moscova”

* Victorie istorică a armatei ucrainene asupra Rusiei teroriste: „Întreaga regiune Kiev a fost eliberată de inamic!”

* Tot mai mulți militari ruși, inclusiv comandanți, refuză să mai participe la războiul împotriva Ucrainei. Putin recrutează civili din Donbass-ul ocupat și din Crimeea anexată

* Fost comandant NATO: „Cât timp Putin se află la Kremlin, nu poate exista pace în Europa“

Al 7-lea general rus căsăpit de ucraineni într-o lună de război. Generalul Rezanțev era „comandantul de aur al Kremlinului”

„La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară” – analiza profesorului Galeotti, expert în Rusia lui Putin

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

* Cele 8 grupe la Campionatul Mondial de fotbal, Qatar 2022. Derby Germania – Spania încă din start

- Advertisement -

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -