miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMărturisiriVIRAL. "E soră-mea, prostule! E speriată și obosită după gardă. Tu, prostule,...

VIRAL. „E soră-mea, prostule! E speriată și obosită după gardă. Tu, prostule, ai impresia că numai Esca și Marcel Pavel au pățit-o, că au fost plătiți de oculta mondială să te convingă pe tine să-ți pui «botniță». Crezi că vrea să te microcipeze cineva, să-ți afle secretul, rețeta ta de vinete la cuptor”

-

Un mesaj strigat cu năduf de Simona Pîrvu, pe Facebook, a devenit rapid viral. Autoarea i se adresează direct, fără menjamente, Prostului Român. Acel Prost care, în îngustimea minții lui, neagă existența pericolului Covid-19 chiar și atunci când e luat cu izoleta și dus la Terapie Intensivă (Prostul, nu Covidul).

Simona Pîrvu publică o fotografie a surorii sale, cadru medical echipat precum cosmonauții. „Prostuleee, care ești tu prost! Mă scuzi de apelativ, e nimic în comparație cu ce meriți! Știi tu cine-i în poza asta? E soră-mea, prostule! E speriată, extrem de obosită, îngrijorată rău, îi e dor de viața normală, așa cum ne e și nouă, familiei”.

Autoarea ridiculizează spaimele inventate de Prost (în vreme ce pericolul real e bagatelizat): „Tu, prostule, ai convingerea că îi pasă cuiva de tine, vrea să te microcipeze, vrea să te vaccineze și să te folosească nu știu la ce, poate să te forțeze să votezi cu altcineva decât PSD. Sau poate vrea sa-ți afle secretul, rețeta ta de vinete la cuptor și borșul cu zarzăre”.

Au urmat sute de felicitări pentru textul de excepție, dar și un potop de înjurături. Simona Pîrvu a explicat într-un mesaj la postarea virală: „Am festival de înjurături în privat, aici am pus frână la comentarii. Nu credeam că voi avea sute de distribuiri la postare, asta mă face să sper că suntem mulți cei responsabili, o scoatem noi la capăt cu pandemia asta!”

- Advertisement -

Postarea virală a Simonei Pîrvu

„Prostuleee, care ești tu prost! Mă scuzi de apelativ, e nimic în comparație cu ce meriți!

Știi tu cine-i în poza asta?

E soră-mea, prostule!

- Advertisement -

E speriată, extrem de obosită, îngrijorată rău, îi e dor de viața normală, așa cum ne e și nouă, familiei.

Simona Pîrvu / FOTO: Facebook

Fiindcă tu, prostule, ai convingerea că îi pasă cuiva de tine, vrea să te microcipeze, vrea să te vaccineze și să te folosească nu știu la ce, poate să te forțeze să votezi cu altcineva decât PSD. Sau poate vrea să-ți afle secretul, rețeta ta de vinete la cuptor și borșul cu zarzăre.

Prostule, să știi că după gardă nu prea mai are nimeni energie să-ți scrie ție pe Facebook câte cazuri noi s-au internat, câți sunt intubați, ce s-a mai întâmplat. Fiindcă ești atât de prost, ai impresia că numai Esca și Marcel Pavel au pățit-o, că au fost plătiți de oculta mondială să te convingă pe tine, prostule, să-ți pui «botniță».

Prostule, ai impresia că lumea se învârte în jurul tău și-ți permiți cu tupeul proștilor să contești medici epidemiologi în loc să te protejezi pe tine și pe cei din jurul tău.

Prostule, multinaționalele din întreaga lume plătesc milioane de euro chirie pentru niște sedii goale, oamenii lor lucrează din martie online, tu crezi încă în oculta mondială, nu?

Prostule, economia mondială e în scădere abruptă, mii de firme dau faliment, tu ai vreo altă preocupare decât propriul ego și convingerile bazate pe incultură medicală de bază?

Știi, prostule, oameni cu afaceri ruinate după zeci de ani de funcționare? Ai o parte din vină, propagi ideile conspirației, împingi cu prostia ta în toate direcțiile virusuri, idei greșite. Nu ești cu nimic diferit de ăla de-a carantinat un întreg spital în martie. Mintea ta îngustă functionează fix ca și virușii pandemici. .

Măcar când spargi semințe-n parc, citești și altceva în afară de fake news?

Prostule, întreaga lume e încă în pandemie, se fac non-stop cercetări să i se dea covidului de cap, tu încă faci scandal în magazin că nu vrei «botniță»?

Prostule, te urăsc! Ești un nimic care produce efecte grave! Atât te duce capul? Doar atât?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Evenimentul zilei”, fake news grosolan cu două victime: Șerban Huidu și Andreea Esca

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Text magistral, bravo, Simona, si eu urasc prostii! Pandemia asta de covid s-ar putea sa ni-i rareasca, dar vor fi si oameni care n-au nicio vina si nu sunt prosti, care-o vor lua de la idiotii astia agresivi si absolut TAMPITI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -