Prigojin anunță un viitor sumbru pentru banda lui Putin: „Suntem la 2-3 luni de plutoanele de execuție” / „Rusia va pierde teritorii”

0
5222
Evgheni Prigojin

De pe frontul din Donbass, șeful Grupului Wagner, Evgheni Prigojin, transmite noi mesaje care dau fiori bandei putiniste de la Kremlin. Recent, el a spus că armata rusă va suferi pierderi masive pe câmpul de luptă, Rusia va pierde atât teritoriile pe care le-au ocupat în Ucraina, cât și părți din propria țară, iar „plutoanele de execuție” pentru învinși sunt aproape!

Scenariul pe care-l anticipează Evgheni Prigojin (62 de ani) pentru armata și conducerea Rusiei este unul apocaliptic.

Pierderile vor fi atât de mari, încât vor fi organizate „plutoane de execuție” care-i vor împușca pe generalii considerați vinovați de eșecurile armatei ruse, crede Prigojin.

În viziunea acestuia, revoluția, haosul și anarhia vor cuprinde Rusia, care va fi nevoită să trimită armata pe străzile orașelor rusești pentru a înăbuși răscoala poporului.

Evgheni Prigojin: „Acum, vom suferi pierderi mari, sunt absolut sigur de asta. Vom pierde cu siguranță teritorii rusești, acestea fiind în Federația Rusă. Ori va avea loc o revoltă populară, ori Duma de Stat va lua decizia să aplice pedeapsa capitală și să-i ciuruiască naibii pe toți (generalii – n. red.). Și, apropo, vă spun sincer, cred că suntem la 2-3 luni de plutoanele de execuție!”.

Într-un videoclip postat pe Twitter, Prigojin spune că orașul-fantomă Bahmut va fi recucerit de ucraineni în cel mult o lună și jumătate. Bahmut e apărat acum de armata lui Șoigu, după ce mercenarii lui Prigojin s-au retras din oraș.

Trupele ucrainene au ocupat deja poziții în jurul orașului pe care rușii l-au asediat timp de peste 7 luni. „Ucrainenilor le va fi mult mai ușor să alunge armata rusă din oraș decât ne-a fost nouă să-l cucerim. Dacă Ministerul Apărării păstrează aceeași atitudine pe care o are acum, mi-e teamă că totul se va desfășura în direcția inversă într-o lună, maximum o lună jumate”, a spus Prigojin.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Reputat istoric basarabean despre un vechi obicei al Moscovei: „În 1941, sovieticii au aruncat în aer barajul Centralei hidroelectrice de la Zaporojie, pentru ca nemții să nu poată trece Niprul pe baraj”

* Viktor Orban se bazează pe imperiul rus pentru ca SUA să fie împinsă în afara Europei, iar el să redeseneze granițele Ungariei. Dezvăluirile unui fost ofițer de informații maghiar

* ANALIZĂ. Cum i-a trecut României glonțul pe la ureche, sub Năstase, Ponta, Dragnea și Dăncilă. China, „cel mai neiertător creditor din lume“, distruge țările pe care le împrumută

* Trump ținea în dormitor și în baie, lângă WC, munți de documente secrete, inclusiv planuri nucleare! E inculpat pentru 37 de capete de acuzare. Au început să-l abandoneze și avocații

* Caracatița din Buzău a lui Ciolacu: 104 rubedenii și prieteni care sug de la stat peste 6 miliarde de lei! Șeful PSD, viitor premier, n-a muncit până la 37 de ani

* Deficitul crește exploziv: gaura bugetară făcută de PSD-PNL a ajuns la 32 de miliarde de lei la sfârșitul lunii mai, în creștere cu 12 miliarde față de acum două luni!

* EDITORIAL CARTIANU. Tăiați, bă, pensiile speciale!

* PSD-istul Mihai Tudose, acuzat de consiliera sa de la Bruxelles că a hărțuit-o sexual. „Îmi spunea să merg în fața lui ca să-mi vadă fundul. Vorbea vulgar, făcea aluzii: «Îmbracă-te mai mult în fustă, știi că ai craci frumoși!»”

* AUDIO. „Mâine să nu vii la Parlament, jegule! Îți rup chiloții de pârțar ce ești, mă, m…! Să ți-o îndes!“ Deputatul Titi „Patru-Mâini“, dat afară de AUR după ce s-a îmbătat și a sunat alți parlmentari până la 3 dimineața

* Săptămâna horror a Alexandrei Păcuraru la Realitatea Plus: xenofobie, țățism, deputat USR alungat cu minciuni, ex-ministru siderat de pocirea numelui…

* Furia tâmpă a lui Olăroiu: „Eu, când aud de UE, înnebunesc! Ce ne dă nouă Europa?! Ne pune tot felul de restricții, dar nu ne dă nimic în schimb”

* A 4-a finală consecutivă de Liga Campionilor cu un singur gol: Manchester City – Inter Milano 1-0! Italienii au pierdut toate cele trei finale din acest an

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here