PSD-istul Mitică Mărgărit, deputat analfabet, dar plin de diplome „cu epoleți”, a ajuns membru în Comisia de Control al SRI

2
4017

Mitică-Marius Mărgărit, unul dintre mulții analfabeți trimiși de PSD în Parlament, a fost numit membru în Comisia de Control al SRI, anunță Ziare.com.

Deputatul PSD, care a intrat miercuri în această comisie extrem de importantă, a trecut în declarația de avere că are “ciasuri” în valoare de aproximativ 12.000 de euro.

Parlamentarii l-au votat cu entuziasm pe Marius Mărgărit: 349 de voturi pentru și doar 17 împotrivă, semn că foarte puțini au avut obiecții față de incapacitatea evidentă a persoanei de a îndeplini rolul încredințat.

Marius Mitică Mărgărit este, cu adevărat, un demn reprezentant al PSD și alimentează din plin toate stereotipurile despre politicienii care ajung să ia decizii pentru români în Senat și Camera Deputaților. A fost descoperit, anul trecut, că are cont pe Tinder, o aplicație de “dating” – prin care necunoscuții se întâlnesc pentru a face sex.

Profilul PSD-istului la tinerețe: își caută pereche de-o noapte pe Tinder, îi place să omoare animale, e plin de diplome, dar nu știe să scrie și nu-i place să citească

Dom’ Mitică-deputatu’ a scris în declarația de avere că are „ciasuri”. N-a fost o scăpare: omul chiar e analfabet

A devenit însă celebru după ce a scris “ciasuri” în loc de “ceasuri” în declarația de avere.

Mitică Mărgărit este un colecționar de funcții și un tânăr de mare viitor al PSD, mai ales că îndeplinește toate calitățile cerute ca să urci în acest partid:

– îi place să omoare animale (e vânător);

– nu-i place să citească;

– nu știe să scrie;

– este mare colecționar de diplome de la tot felul de instituții de învățământ, dar cu predilecție cele ale Internelor, Armatei și Ministerului de Externe.

Mitică Mărgărit a fost apreciat rapid la justa sa valoare de politicieni.

  • În 2012 a ajuns consilier județean pe listele UNPR la Galați, deși el era din Alba Iulia. A demisionat, însă, din partidul generalului-izmană Gabriel Oprea pentru o mult mai promițătoare ascensiune în PSD.
  • În 2014 a ajuns subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor, sub comanda altui impostor, ministrul-infractor Dan Șova, în Guvernul Ponta.
  • În 2016 a devenit deputat pe lista PSD Galați. În cei 4 ani trecuți de atunci, eminentul analfabet a reușit să vorbească în plen 7 minute și 46 de secunde.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Uite un exemplu pentru copiii de azi… pentru ce să mai meargă la școală dacă ajung că ăsta în parlament !!!… asta-i Romania normală a analfabeților … d-aia pleacă tinerii din țară !!..o țară fără educație,o țară fără sistem de sănătate,o țară plină de corupție… pentru ce să stea aici.. plecați dragilor cat mai puteți până nu închid țările din west granițele ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.