vineri, mai 24, 2024
AcasăOpiniiCartianuL-am revăzut pe dracu'. Du-te dracu', drace!

L-am revăzut pe dracu’. Du-te dracu’, drace!

-

După 13 luni, a vorbit din nou Liviu Dragnea. Ce oroare! Ce senzație de întoarcere în coșmarul de care abia scăpasem!

Am fost curios să văd ce spune după un an și ceva de meditație. S-o fi schimbat vreun pic? O avea vreun regret pentru ce a făcut? O fi măcinat de sentimentul vinovăției? L-o străbate vreun fior de bună-credință?

Da’ de unde?! Am văzut aceeași canalie infectă, același mafiot fără scrupule, aceeași carne stricată.

Minciunile scârboase au țâșnit din gura lui exact ca pe vremuri, când în aceeași gură storcea roșia patrioată, la televizor, ca să nu fie otrăvit de Europa cu chimicalele sale.

- Advertisement -

A spus, Dragnea porcul, că-l suna Kovesi pe Coldea și-i spunea că-l bagă la pușcărie pe Dragnea – porcul – pentru că a îndrăznit să meargă la Gâdea și să ia apărarea Antenei 3. Cică i-a spus Coldea lui, porcului. Nimeni nu confirmă, e suficient că gârluie porcul. Sau coicăie, cum se zice la noi, la olteni.

L-am regăsit intact pe Dragnea derbedeul în lamentarea ironic-ticăloasă: „În dosaru’ ăsta, cu Teldrumu’, eu nu prea știu de ce sunt acuzat. E vorba de două drumuri… Am înțeles că ar fi rămas doar un drum în dosar, dar o să văd mâine… Drumurile există! Deci, practic, eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri”.

L-am regăsit plenar pe Dragnea mitomanul, în afirmația voluntară, nici măcar provocată: „Ceea ce am promis în 2016 s-a îndeplinit. Ceea ce am trecut în programul de guvernare s-a îndeplinit”. Sută la sută, nimic lăsat nerezolvat! Zero spitale regionale, din 8 promise, înseamnă exact 100%. Autostrăzile – 100%. Școlile, creșele, grădinițele – 100%. Investițiile – 100%. Voi înțelegeți că nimic nu e sub sută la sută?!

- Advertisement -

În realitate, doar hoția a atins – și pe alocuri a depășit – 100%. Și salariile camarilei PSD au fost mărite peste 100%. Programul de guvernare a fost îndeplinit!

Apoi apare Dragnea mafiotul, cel care amenință, intimidează, recurge la șantaj. O mostră de gangsterism, în acest dialog:

Anca Alexandrescu: „Am văzut că Vasile Dâncu va fi adus cu mandat într-un dosar legat de dvs., cu Teldrum. Poate că-l vor aduce să dea declarații, să se delimiteze de dvs.?

Liviu Dragnea: Eu sper să nu! Dar chiar nu am de unde să știu nici ce gânduri are, nici ce obiective are… În schimb, eu… indiferent ce a spus el, eu nu mă dezic de el. 

Cu Dragnea ticălosul ne întâlnim în fiecare minut din „interviu”. Mai ales când el încearcă să-l acopere pe Dragnea hoțul. Iată cum explică el faptul că va fi inculpat în dosarul Teldrum, în care au fost prăduite peste 20 de milioane de euro din fonduri europene: „Între timp, stând aicea, probabil că am făcut ceva prostii pe la garaj și trebuie să fiu inculpat”. La garajul Penitenciarului Rahova se referă, unde… „mai o mașină de reparat, mai o sudură, mai de făcut o scară, o poartă…”

În șueta dintre Liviu Dragnea și fosta lui consilieră, care nu i-a pus nicio întrebare esențială, l-am revăzut pe dracul. Era neschimbat, doar că avea căști la urechi. Dracul în persoană, dracul drac.

Du-te dracu’, dracule!

––––––––––––

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

EDITORIALE DE GRIGORE CARTIANU:

Nu e vierme, e limbric

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Si o sa se tot duca,la ce dosare vin din urma🧐😨😫!! Disperarea e mare la pesedei,eu nu cred o iota din ce ne rumega fostii slugoi ai sai ca s-au lepadat de el!!NU AU CUM,EL A FOST TATUKUL LOR,I-A APARAT CEL MAI BINE DE JUSTITIE ,LE-A FOST CEL MAI BINE CU EL SI IL VOR INAPOI DACA MAI PACALESC ODATA ROMANII!De aceea campania asta furibunda impotriva guvernului,sa il dea jos cat mai pot creste in sondaje,iar daca nu ,atunci VOR AMANAREA ALEGERILOR,PRIN INCURAJAREA CELOR MAI SARACI CU DUHUL SA NU RESPECTE REGULILE MINIME DE EVITARE A INFECTARII!

  2. Si mai e ceva de spus ,in completare :De aceea ceceristii lui dragnea au ordonat ca cei ce vin din zonele rosii sa nu mai intre automat in carantina,pe langa ca spera sa primeasca si pesedeul voturi de la cei ce vin de acolo,dar cel mai sinistru plan e ca sa creasca infectarile in tara din cauza lor!Atunci vor accepta sparlamentarii lor amanarea alegerilor ,din cauza „agravarii situatiei”..Sper din tot sufletul sa nu li se faca acest joc criminalilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -