Dacă ar avea Covid, Ponta ar fugi în Turcia, nu în Gorjul său electoral!

0
749
Mincinoșii covidului: Ciolacu - Ponta - Tăriceanu

Ponta, Tăriceanu, Ciolacu, Dăncilă, acompaniați de rapsozii lor înmagazinați la Antenele Varanului, lătrau întruna că nu există coronavirus, că Guvernul Orban umflă cifrele ca pe niște „gogoși înfuriate” din Piața Unirii, că se prăbușește economia dacă mai purtăm măști de protecție, că nu mai pupăm nici măcar un langoș dacă vom continua cu aceste restricții.

Pe cântăreții lor i-a lovit însă Covidul, dar și pe mulți ce-au nesocotit regulile impuse de autorități. Cazurile de noi infecții s-au dublat. Se înregistrează frecvent peste 300 de îmbolnăviri în interval de o zi, de două zile chiar peste 400, față de nici 150 câte erau înainte de eliminarea unor restricții.

Acum, ca să scape de virus, unii artiști iubitori de PSD se roagă mai ceva ca babele la moaște. Alții, în timp ce sunt conectați la aparate, continuă să nege cu vehemență prezența Covidului în lume, în țară, dar și în organismul lor.

Plagiatorul, Infractorul, Exmatriculatul și Picata celor două trepte de liceu sunt, vorba ei, adevărate „dezastre produse de calamități”. Merg înainte precum comuniștii îndoctrinați din Coreea de Nord. Nu se lasă până nu demonstrează că nu e, dom’le, Covid, iar noi nu vrem să stăm covrig în fața lui Orban.

S-au sincronizat de așa natură încât știu dinainte cine dă startul la vocea întâia – „Pinocchio” Ponta, „Proasta României” Dăncilă – și cine le întărește spusele la vocea a doua: „penalul” Tăriceanu (un autentic „broscoi dictator” din romanele lui Nabokov) și „neacreditatul” Ciolacu (un Păcală al vremurilor moderne).

Ăștia îndeosebi, cu Ponta în frunte, dacă – Doamne ferește – s-ar îmbolnăvi de Covid-19, s-ar urca în primul elicopter cu destinația Turcia. De aranjamente, fiți liniștiți, s-ar ocupa tovarășul Ponta. A mai fost acolo, în 2015, când s-a operat la picior. Evident că n-a ales să se lase pe mâna chirurgilor din țară, nici măcar pe cea a PSD-iștilor de la Spitalul Floreasca.

Povestea aia siropoasă cu dragostea de neam și țară știți cum funcționează în cazul lui? Doar la nivel declarativ. Nici el nu crede în ea. Azi pozează în eroul națiunii, se bate cu palma-n piept că a pus Covidul pe butuci. Mâine, dacă i-ar invada plămânii, ar fugi să se trateze la spitalul de cinci stele al lui Erdogan, nu la Târgu-Jiu, nu în Gorjul său electoral.

Apropo de propagandă deșănțată – să ne amintim ce versuri rostea Ponta în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2014, inspirate din opera menestrelului PSD-ist Tudor Gheorghe: „Acolo este țara mea / Și neamul meu cel românesc / Acolo eu să mor aș vrea / Acolo vreau eu să trăiesc”. Numai că, un an mai târziu, a rupt-o direct la Stambul pentru a-și „coafa” genunchiul.

Și-acum, Ponta sau alții de teapa lui vin și ne dau lecții! Dar nu orice lecții: tocmai ei, din plagiatori, din infractori, din exmatriculați, din picați la treptele de liceu, s-au transformat în medici de ocazie!!! Au ajuns să ne dea nu doar lecții de medicină, dar să și nesocotească sfaturile doctorilor de meserie, ale unor profesori universitari cu zeci și zeci de ani de experiență în domeniul epidemiologic.

În concluzie, specialiștii nu sunt Rafila, Musta, Geza, Streinu-Cercel, nu toți medicii infecționiști din România, ci Ponta, Ciolacu, Dăncilă, Tăriceanu și pesedeii lor!

Am mai trăit așa ceva în urmă cu mai bine de 30 de ani, când o aveam pe Elena Ceaușescu în postura de academician doctor inginer. Toate cărțile științifice erau scrise de ea. Nu era una fără semnătura ei. Și eram nevoiți de împrejurări să-i memorăm emanațiile concepute, de fapt, de slugile ei nomenclaturiste.

În zilele noastre, după cum se poate remarca, au răsărit mai mulți asemenea „academicieni”. Ei le știu pe toate. Ei sunt zeii dragostei de patrie și ai muncii. Omit un lucru acești „zei”. Nu mai suntem în epoca de dinainte de 1989, motiv pentru care, dacă vor mai merge pe această pistă, nu-și vor mai găsi salvarea nici la Spitalul 9.

P. S. Ați văzut grămezile de oameni adunate la Suceava ca niște baloți cu paie stivuiți în depozite? Sunt victimele acelor „academicieni” propagandiști de care vorbeam. Dacă se vor pricopsi cu temutul Covid, nu vor fi tratați însă nici de Ponta, nici de Tăriceanu, nici de Ciolacu, nici de Dăncilă, ci tot de medicii pe care nu i-au ascultat. Că la spitalele din Istanbul nu au acces, Erdogan e ocupat cu Ponta.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here