Primarul PSD din Focșani, petrecere fără restricții cu procuror, judecător, șef Antifraudă și șef ANAF, la ziua unui condamnat pentru fraude fiscale!

2
2227
Cristi Mihăilă (dreapta), primarul Focșaniului, și fostul său domn și stăpân, Marian Oprișan

Cristi Misăilă, primarul PSD al Focșaniului, a participat, alături de un procuror, un judecător, șeful Antifraudă Constanța, șeful ANAF și alți mahări la o petrecere dată de un condamnat pentru fraude fiscale, dezvăluie G4Media.ro. La bairam nu s-au respectat măsurile de prevedere anti-Covid, motiv pentru ca prefectul județului Vrancea să sesizeze mai multe instituții publice.

Primarul Misăilă a confirmat pentru G4Media că a fost la chef, dar a pretins că s-ar fi respectat toate măsurile legale de prevenire a infectării cu Covid.

Relativ la faptul că a petrecut, alături de toată șefimea instituțiilor publice, la ziua persoanei condamnate, Misăilă i-a luat apărarea celui vizat: “A avut acest incident cu mulți ani în urmă, a fost reabilitat”.

Situația nu e deloc neobișnuită. Zilele trecute, un general înscris în partidul lui Ninel Peia a chemat la „sfințirea” restaurantului personal din Bârlad 9 preoți, între care Episcopul de Huși și Protopopul de Bârlad.

Chiolhanul s-a petrecut pe 12 martie, în timpul orelor de program, a strâns cam 60 de persoane și l-a avut ca amfitrion pe patronul mai multor benzinării din Focșani. Petrecerea a durat, conform sesizării prefectului, nu mai puțin de 12 ore! Au mai venit, printre alții, directorul adjunct al ITM Vrancea și șeful Finanțelor Galați. Practic, au venit să mănânce din mâna afaceristului condamnat toți șefii instituțiilor care, în teorie, ar trebui să vegheze ca el să respecte legile.

Conform documentului Prefecturii obținut de G4Media, toți capii instituțiilor publice unde a domnit până anul trecut Marian Oprișan au fost prezenți la banchet.

Din informațiile primite, evenimentul a fost organizat în sala de festivități a Ballroom Ghibi din Focșani, eveniment cu implicații grave în pandemia de coronavirus, iar reprezentanții/conducătorii instituțiilor reprezentative în statul Român trebuie să fie primii care dau exemplu de responsabilitate și respectare cu strictețe a măsurilor de protecție.

În data de 12.03.2021, mai multe persoane cu funcții de conducere de la:
– Direcția Generală Antifraudă Constanța
– Direcția Regională a Finanțelor Publice Galați (șef Petrică Munteanu)
– Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani (procuror-șef Drîmbă)
– Administrația Județeană a Finanțelor Publice (director Iamandi Florin)
– Judecătoria Focșani (președintele Iulian Păun)
– ITM Vrancea (director adjunct Ciocan Sebastian)
– IJP Vrancea
– Primarul Municipiului Focșani

au participat la aniversarea zilei de naștere a unei persoane cu cazier penal pentru infracțiuni economice grave, cu încălcarea tuturor măsurilor de siguranță instituite prin Legea 55/2020“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

 1. IATA MAFIA!
  O demonstratie mai buna nu se putea.
  Sincer, nu o credeam atat de extinsa si atat de plina de tupeu!
  Nu cred ca si-au inchipuit ca nu se va afla despre petrecerea lor, nu au facut-o In taina, ci demonstrativ. A fost un semnal dat catre toate aripile mafiei ca nu trebuie sa se teama sau sa dea inapoi.

 2. ce vrei domnule, avea aniversatul (chiar era ziua lui?) obligații față de toată protipendada asta
  nu se știe cînd mai ai nevoie de un primar, un finanțist, un polițist, un procuror și chiar de un judecător
  o adunătură care poate să facă și bine la belelele omului
  asta cu „fiat iustitia, et pereat mundus” nu e perenă, deci nu se aplică! 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here