VIDEO. O femeie a fost bătută sălbatic cu scaunul de un individ pe care venise să-l ia acasă de la păcănele. Bărbatul a încercat s-o înjunghie cu un picior al scaunului

0
3847

Scene de o violență incredibilă s-au petrecut pe 7 martie într-o sală de păcănele din localitatea Anina, județul Caraș-Severin, unde o femeie venită să ia acasă un bărbat a fost bătută bestial de acesta, cu scaunul și cu un picior al acestuia!

Camera de supraveghere a sălii de jocuri a înregistrat incidentul, iar imaginile au fost publicate pe YouTube și difuzate pe site-ul Voceatimisului.ro. Din imagini se vede că nimeni din sala de jocuri – nici măcar polițiștii apăruți ulterior – nu purta mască de protecție.

Bărbatul deranjat în timp ce-și aștepta rândul la păcănele are o ieșire de o violență extremă, o criză de furie în timpul căreia lovește femeia cu un scaun din încăpere. Când victima reușește să apuce obiectul cu care bărbatul încerca să-i dea în cap, individul smulge un picior al scaunului și continuă să o lovească, apoi încearcă să-o înjunghie pe femeie cu el.

Nimeni din sală n-a intervenit. Cei mai mulți au fugit, iar casiera s-a încuiat în cabina sa, lăsând-o pe femeie la mâna bestiei care ar fi putut să o omoare.

Până la urmă, în încăpere a apărut un polițist masiv, care l-a blocat pe nemernic și l-a îndepărtat de femeia care a fugit afară.

Agresorul, care a fost tot timpul foarte agitat, aparent sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, a mai încercat, în minutele următoare, să se ducă după femeia despre care Voceatimisului.ro scrie că ar fi fost soția sa.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here