Premierul Orban l-a demis pe molâul de prefect al Capitalei

0
1791
Gheorghe Cojanu, nedumerit că trebuie să muncească

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a fost demis, luni, de către premierul Ludovic Orban, au precizat pentru News.ro surse guvernamentale.

Premierul a declarat, luni, că activitatea prefectului va fi analizată, având în vedere că în cursul zilei de duminică a declarat că nu cunoaște numărul de îmbolnăviri din Bucureşti şi faptul că municipiul a trecut de rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori.

Duminică seara, la Digi 24, a avut loc un dialog absurd între moderator și prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu. După ce, la ora 19.00, a făcut unele declarații neclare în legătură cu rata de infecție din București și cu luarea deciziilor în scenariul roșu (confundând datele de sâmbătă cu cele de duminică), prefectul a intrat din nou în direct, la ora 22.30, ca să facă precizări.

Potrivit sursei citate, șeful Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă nu ştia, nici la 10 ore de la publicarea datelor oficiale, situația la zi, cu numărul de infectări noi.

Potrivit Digi 24, prefectul Gheorghe Cojanu s-a apărat spunând că se afla la cumpărături. El a admis totodată că, din cauza tensiunii permanente, se mai „bâlbâie” din când în când, în comunicarea publică.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here