CTP despre un primar obscen și un gazetar jalnic: „Și-a adus un ziarist, pe nume Nistorescu, care i-a confecționat un reportaj despre «realizărili» sale din comună și răutatea lui C. T. Popescu, care nu le vede”

0
8750
CTP - Cornel Nistorescu

Într-un editorial de pe Republica.ro, intitulat „Cerul orb deasupra noastră”, în care trece în revistă realegerea câtorva primari în ciuda unor fapte sau vorbe scandaloase, publicistul Cristian Tudor Popescu povestește un episod din comuna Brebu, județul Prahova. O intersectare neplăcută cu un alt jurnalist cunoscut: Cornel Nistorescu.

CTP nu-l nominalizează cu nume și prenume, îi spune doar atât: „Nistorescu”. E clar însă despre cine e vorba, pentru că în presa centrală nu există vreun alt Nistorescu care să-i stârnească interesul lui C. T. Popescu.

De-a lungul vremii, rivalii CTP (director, cândva, la ziarul „Adevărul”) și Cornel Nistorescu (director, cândva, la „Evenimentul zilei”) s-au tachinat cu asprime.

Episodul povestit de Cristian Tudor Popescu

„Primarul comunei Brebu, jud. Prahova, Ungureanu pe nume, e o veche cunoștință a subsemnatului. Am scris despre cum voia să plece împreună cu camarila sa de consilieri în Las Vegas, Nevada, Orlando și Miami, Florida, în schimb de experiență, pe banii brebenilor. Ceea ce l-a făcut să anuleze deplasarea, declarându-se scârbit de «gândirea comunistă a unor oameni». Totuși, a venit după mine să-mi dea un DVD cu filmări aeriene ale comunei Brebu. Apoi, și-a adus un ziarist, pe nume Nistorescu, care i-a confecționat un reportaj despre „realizărili” sale din comună și răutatea lui C.T. Popescu, care nu le vede.

Acum, după ce primarele Ungureanu a fost reales în triumf, iese la iveală o înregistrare din campania electorală, în care le zice așa brebuților: «Să sugă p… babele la biserică, în frunte cu popa, cu toate! Păi, acolo e o mahala și niște idioate! Am minte diabolică, nu iert! Ai greșit față de mine, nu te iert! Pe tine, familia ta, nu contează! Calc pe morminte!».”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here