Acasă Media Moartea unei ziariste la 55 de ani. A lucrat la "Evenimentul zilei",...

Moartea unei ziariste la 55 de ani. A lucrat la „Evenimentul zilei”, la fel ca gazetarul dispărut la 51 de ani, în urmă cu nici două luni

Se moare în presă la cincizeci și ceva de ani. În mai puțin de două luni, ne-au părăsit doi jurnaliști care știau meserie: Mihnea Petru Pârvu și Ramona Feraru. El avea probleme cu ficatul (boală grea, de fost vaporean), ea cu plămânii. El s-a stins la 51 de ani, ea la 55. Amândoi au lucrat la „Evenimentul zilei”, în perioade diferite.

Pe 23 august 2020, presa era îndoliată de un anunț-șoc: a murit Mihnea Petru Pârvu, reporter de cursă lungă al cotidianului „Evenimentul zilei”.

Pe 16 octombrie, s-a oprit și inima Ramonei Feraru Kim. Jurnalista a murit singură în casă, în urma unor complicații respiratorii.

A lucrat în redacțiile mai multor publicații, precum „Evenimentul zilei”, „Curentul” și „Gândul”.

A lucrat și în televiziune. Timp de 15 ani a fost reporter la Realitatea TV.

În ultima vreme lucra la site-ul Puterea.ro, care a și dat trista veste:

„Colega noastră Ramona Feraru Kim, unul dintre cei mai vechi reporteri din presa românească, a decedat în această dimineață, în urma unor complicații respiratorii.

Anul 2020 se dovedește încă o dată a fi unul dintre cei mai negri pentru toată lumea. Încă un reporter vechi al presei românești a plecat la cele veșnice, în ciuda vârstei de doar 55 de ani.

A lucrat la multe trusturi de presă din România, precum «Evenimentul zilei», «Curentul» și «Gândul». Timp de 15 ani a fost reporter la Realitatea TV. În prezent lucra alături de noi la Puterea.ro.

Redacția Puterea.ro este alături de familie și de prieteni în această grea suferință”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările