Moartea unei ziariste la 55 de ani. A lucrat la „Evenimentul zilei”, la fel ca gazetarul dispărut la 51 de ani, în urmă cu nici două luni

0
6266
Ramona Feraru Kim

Se moare în presă la cincizeci și ceva de ani. În mai puțin de două luni, ne-au părăsit doi jurnaliști care știau meserie: Mihnea Petru Pârvu și Ramona Feraru. El avea probleme cu ficatul (boală grea, de fost vaporean), ea cu plămânii. El s-a stins la 51 de ani, ea la 55. Amândoi au lucrat la „Evenimentul zilei”, în perioade diferite.

Pe 23 august 2020, presa era îndoliată de un anunț-șoc: a murit Mihnea Petru Pârvu, reporter de cursă lungă al cotidianului „Evenimentul zilei”.

Pe 16 octombrie, s-a oprit și inima Ramonei Feraru Kim. Jurnalista a murit singură în casă, în urma unor complicații respiratorii.

A lucrat în redacțiile mai multor publicații, precum „Evenimentul zilei”, „Curentul” și „Gândul”.

A lucrat și în televiziune. Timp de 15 ani a fost reporter la Realitatea TV.

În ultima vreme lucra la site-ul Puterea.ro, care a și dat trista veste:

„Colega noastră Ramona Feraru Kim, unul dintre cei mai vechi reporteri din presa românească, a decedat în această dimineață, în urma unor complicații respiratorii.

Anul 2020 se dovedește încă o dată a fi unul dintre cei mai negri pentru toată lumea. Încă un reporter vechi al presei românești a plecat la cele veșnice, în ciuda vârstei de doar 55 de ani.

A lucrat la multe trusturi de presă din România, precum «Evenimentul zilei», «Curentul» și «Gândul». Timp de 15 ani a fost reporter la Realitatea TV. În prezent lucra alături de noi la Puterea.ro.

Redacția Puterea.ro este alături de familie și de prieteni în această grea suferință”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here