Acasă News Personaj odios din gașca Firea-PSD: "Părinților de USR-iști nu le-am luat gâtul...

Personaj odios din gașca Firea-PSD: „Părinților de USR-iști nu le-am luat gâtul pentru că suntem creștini”

La numai 3 zile după ce își punea cenușă în cap, „regretând profund” o „postare impulsivă” și „cerându-și scuze tuturor celor pe care i-a lezat” pentru că a „acționat impulsiv și mânat de furie”, smardoiul Aurelian Bădulescu (fost viceprimar al Capitalei) a recidivat cu o altă postare scandaloasă.

Joi, 26 noiembrie, Bădulescu – omul de casă al clanului Firea-Pandele – a exersat un contorsionism istoric și ideologic, încercând să transforme PSD într-un partid al martirilor anticomuniști, iar USR-PLUS într-o adunătură de torționari!

Minciuna, tupeul și grobianismul n-au limită la acest Bădulescu, care-și exersează diversiunile ca fruntaș al unui partid care-l are ca președinte de onoare pe agentul sovietic Ion Iliescu.

Abjecția lui Bădulescu țâșnește din fraze precum:

  • „La Revoluție, creștini fiind, nu le-am luat gâtul.”
  • „Astăzi, plozii copiilor brigadierilor și ai agenților NKVD vor să ia toată puterea” (adică USR-iștii!).
  • „De licheaua asta patentată (Vlad Voiculescu) o să avem noi grijă în Consiliul General.”

Postarea scabroasă a lui Aurelian Bădulescu

„Blestemul brigadierilor: Voiculescu, Tofan, Năsui”

„După ce au trimis elitele politice și intelectuale la canal și au distrus toate speranțele de prosperitate ale românilor, brigadierii au plodit. Odraslele lor s-au făcut mari. S-au vârât ca șobolanii în PCR și în Securitate.

La Revoluție, creștini fiind, nu le-am luat gâtul. Astăzi, plozii copiilor brigadierilor și ai agenților NKVD vor să ia toată puterea.

Orătăniile securiștilor s-au îmbrăcat în odăjdiile progresiste. Fiindcă e moda. Cred că le-a venit otrepelor vremea. Și-au epilat piepturile, și-au pensat sprâncenele și și-au pudrat năsucurile, peste surtuc și-au tras diagonale curcubeu și se pozează în noua elită.

Ei sunt cei care, prin blestemul istoriei, fac figura OMULUI NOU. A acelui individ gregar, isteric și urlător ca țața comunală.

În ciuda istoriei și a evidențelor, cuibăriți în USR, au lansat mesajul: «Copiii noștri vor lucra pentru copiii lor!».

Din negura istoriei și din prea multa bunătate a poporului creștin, și-au îndestulat conturile din străinătate și și-au trimis bastarzii cu damf progresist.

– Vlad Voiculescu, un nepot de securist, vrea să pună mâna pe toate spitalele din capitală, el neavând nicio pregătire în domeniu. Faptul că l-au poleit cu aură de biciclist, aducerea medicamentelor din străinătate, tot o faptă penală rămâne. De licheaua asta patentată, o să avem noi grijă în Consiliul General.

– Ramona Mirela Tofan (Dospinescu, nume de domnișoară), candidat USR-PLUS, este soția unui fost țărănist, șef FPS pe Moldova și fiica lui Constantin Dospinescu, primar și prim-secretar PCR la Piatra Neamț, între anii 1980 – 1986, una dintre cele mai grele din istoria poporului român.

– Corneliu Răducanu-Morega, ginerele eroului Muncii Socialiste, Ilie Morega, candidează pe listele USR Gorj.

– Claudiu Năsui, alt candidat, dar din poziția de președinte al USR București, e nimeni altul decât fiul securistului Dorel Năsui, cel care a furat statul cu 6 MILIOANE de dolari în Afacerea Motorola.

Mare grijă la ce votați! Să nu ajungă copiii noștri să lucreze pentru copiii lor.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Relu Fenechiu își trage și „copiii” în pușcărie. Adomniței – 3 ani și 2 luni cu executare. Și Chiuariu a fost condamnat, dar cu suspendare

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările