Deputatul-Mitralieră, limbaj murdar la adresa președintelui Iohannis: „e nebun”, „un habarnist total”

2
2426

Deputatul penal Cătălin Rădulescu (PSD), cunoscut ca Deputatul-Mitralieră, a folosit un limbaj mizerabil împotriva președintelui Klaus Iohannis, marți seara, într-o intervenție telefonică la B1 TV.

„Mitralieră” era furios că Iohannis a respins remanierea a trei miniștri în Guvernul Dăncilă. Președintele „e nebun”, „un habarnist total”, a vituperat deputatul PSD, anunțând că partidul său va sesiza Curtea Constituțională și va depune plângere penală pentru abuz în serviciu, împotriva lui Klaus Iohannis.

Abjecțiile lui „Mitralieră”

  • „Președintele iohannis e un habarnist total. În primul rând, nu ne aflăm în situația de remaniere, cum susține eronat președintele, ci ne aflăm în situația de vacanță a trei posturi de miniștri. Președintele era obligat să emită de îndată decretele de vacantare a celor trei funcții, conform deciziei CCR 875 din 2018. Ce a făcut președintele? A refuzat. Refuzul președintelui de a emite de îndată deciziile de vacantare a celor trei funcții de miniștri înseamnă că a încălcat decizia Curții și că se află într-un conflict juridic de natură constituțională.”
  • „Sigur că e apărat de imunitate și nu i se poate întâmpla nimic, numai că o să-i facem de acum încolo de fiecare dată câte o plângere penală, în așa el încât, când i se termină mandatul și nu va mai avea imunitate, va trebui să răspundă.”
  • „Nu puteam să stăm fără miniștri interimari și atunci am dat la premier, a transmis premierul președintelui cele trei nominalizări pentru miniștrii interimari, după care mâine noi vom lua o decizie. Sigur că decizia noastră se îndreaptă către restructurare.”

Întrebat ce va face coaliția dacă președintele va refuza numirea miniștrilor și după restructurare, Rădulescu a afirmat: „Intră iar în al treilea conflict constituțional. Ori e nebun, că nu putem să-i spunem altfel…”

În acel moment a intervenit moderatorul, cerându-i deputatului PSD să aibă un limbaj civilizat, iar senatoarea Alina Gorghiu (PNL) a amenințat că va pleca din studio dacă se continuă cu astfel de acuzații.

CITIȚI ȘI:

Iohannis torpilează Guvernul Dăncilă şi aruncă la coş remanierea. Nicolicea și ceilalți doi „nu au ţinută”. „Remanierea e un fel de farsă”

PSD nu-şi revine după atacul lui Iohannis. Codrin Ştefănescu: „Se crede vătaf pe moşie”

Ion Cristoiu, diversionist: „Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu!”

Masacrul din Sri Lanka. Tragicul destin al miliardarului danez cu terenuri în Carpaţi. Anunţase că le va lăsa copiilor proprietăţile din Scoţia. Ieri, însă, i-au murit 3 din cei 4 copii

VIDEO. Ilie Năstase, surprins când a aruncat cafea pe faţa lui Băsescu. „A ales să ajungă un mare GOLAN”

Haos la TVR. Iuliana Tudor, cea mai populară realizatoare, mazilită de marionetele PSD. Rămâne în schimb copia lui Gâdea

Cioloş, replică magistrală! „Dragnea e slugă la străini. Îi plăteşte ca să-i vândă prostii cu «aragaze»”

2 COMENTARII

  1. Tara gangsterilor politici. Daca acest asa zis politician emite asemenea obraznicii in spatiul public, ce sa inteleaga populatia? Asa ne educam copiii?!!! Ca presedintele e pus acolo sa fie ciuca bataii de joc a unei gasti de interlopi politici care aduc tara in faliment?! Si nu are nimeni din grupul politicienilor cu scaun la cap si din cel al oamenilor din justitie nimic de spus??? Chiar cuntem captivii acestor mafioti dezgustatori?

  2. Fiecare pasăre PSD pe limba ei piere.

    Trece Referendumul pentru Justiție şi Liviu Dragnea primeşte 5 ani şi 8 luni puşcărie corectivă la Jilava.

    Frați români, să votăm legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here