Un polițist a amenințat-o cu moartea pe Emilia Șercan! Ziarista dezvăluise mafia doctoratelor din Academia de Poliție

3
2769
Emilia Sercan, jurnalist investigatie
Emilia Șercan scrie despre prima condamnare în dosarul în care polițiștii au amenințat-o cu moartea

A fost depistat și capturat principalul suspect în legătură cu amenințările cu moartea adresate ziaristei de investigație Emilia Șercan. Se numește George Adrian Bărbulescu și este ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

În dimineața de miercuri, polițiștii din cadrul IGPR au efectuat percheziții la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, dar și la domiciliul din Capitală al polițistului Adrian George Bărbulescu. Acesta a fost prins la Slatina, urmând să fie adus la București în calitate de suspect, cu un mandat de aducere.

Bărbulescu a fost reținut în legătură cu amenințările cu moartea la adresa Emiliei Șercan. Pe 17 aprilie, jurnalista a anunțat, într-o postare pe Facebook, că a sesizat poliția după ce primise un mesaj de amenințare cu moartea. Șercan a precizat că amenințarea a venit „în contextul în care de trei săptămâni public în mod constant informații despre tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliție”.

Emilia Șercan a scris astăzi pe Facebook: „A fost identificată persoana care m-a amenințat cu moartea. Este un ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție. Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofițer de poliție, pus să apere legea, amenință cu moartea un ziarist de investigație. Este inimaginabil așa ceva! Sper că de data asta va exista puțină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliție”.

Jurnalista a promis că va reveni cu amănunte.

Ce scria Emilia Șercan pe 17 aprilie

Mesajul primit de Emilia Șercan pe 15 aprilie

„Luni seara, la ora 21,05, am primit un mesaj de amenințare cu moartea. Mesajul vine în contextul în care de trei săptămâni public în mod constant informații despre tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliție, instituție aflată în subordinea Ministerului de Interne, iar alte materiale erau în pregătire. (…) Am încercat să îmi explic de de am primit aceste amenințări: dezvăluirile legate despre Academia de Poliție, așa cum am scris în penultima mea anchetă publicată pe PressOne, riscă să lase instituția fără o bună parte dintre profesorii care au doctoratele susținute acolo și care, cel mai probabil, sunt și ele plagiate. Pentru un profesor, o teză de doctorat plagiată înseamnă încheierea carierei academice. Conținutul mesajului sugerează că amenințarea este legată de subiectele la care lucrez acum”.

CITIȚI ȘI:

Iohannis torpilează Guvernul Dăncilă şi aruncă la coş remanierea. Nicolicea și ceilalți doi „nu au ţinută”. „Remanierea e un fel de farsă”

Ion Cristoiu, diversionist: „Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu!”

Masacrul din Sri Lanka. Tragicul destin al miliardarului danez cu terenuri în Carpaţi. Anunţase că le va lăsa copiilor proprietăţile din Scoţia. Ieri, însă, i-au murit 3 din cei 4 copii

VIDEO. Ilie Năstase, surprins când a aruncat cafea pe faţa lui Băsescu. „A ales să ajungă un mare GOLAN”

Haos la TVR. Iuliana Tudor, cea mai populară realizatoare, mazilită de marionetele PSD. Rămâne în schimb copia lui Gâdea

Cioloş, replică magistrală! „Dragnea e slugă la străini. Îi plăteşte ca să-i vândă prostii cu «aragaze»”

3 COMENTARII

 1. Putem vorbi de doctorate. Doctoratele sunt formale şi sunt într-un sistem special de exprimare şi numerologie. În sistem conservator nu ai voie la propria opinie.

  Amenințările Poliției mă la lasă rece. Emilia Şercan e o ziaristă bună. A gândi rău înseamnă a face rău. De Paşte să fim pasca şi nu mălaiul. Putem construi vise şi dragoste de bani dar nu putem face din bani o pondere între Dumnezeu şi Diavol. Putem face rău când vrem binele şi mai mult putem aduce seninul unui bătrân. De vină pentru comportamente e educația. Să citim şi vom înțelege menirea zilei. Nopțile aparțin memoriei de Luptă.

 2. Dacă un polițist pus sa redpecte legea , amenință o jurnalista este un lucru extrem de grav și ne aflam parca in Italia la sfârșitul anilor 70’ când mafia penetrare in ministerul de interne și in serviciile de infirmatii. Au salarii mari in comparație cu marea majoritate a romanilor și se pretează la aceste găinării cu doctorate luate pe genunchi. In străinătate ca exemplu sa obții titlul de doctor ai nevoie de cel puțin 7 ani pe când la noi parca este un făcut îl obții Hocus Locus. Și pentru ce ? Pentru 15% in plus la salarii mari și nesimțite!

 3. https://www.facebook.com/onestitate/posts/1076178155912592
  ❗️ASASINII la INDIGO❗️ Un polițist a amenințat-o cu moartea pe Emilia Șercan! Emilia Şercan, unul dintre cei mai buni jurnalişti de investigaţii: Ziarista dezvăluise mafia doctoratelor din Academia de Poliție.

  George Adrian Bărbulescu este angajat de un an la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” poliţistul suspectat de ameninţarea cu moartea a jurnalistei Emilia Şercan:> https://ziaristii.com/emilia-sercan-fost-ameninta-cu-moartea-de-un-politist-ziarista-dezvaluise-mafia-doctoratelor-din-academia-de-politie/?fbclid=IwAR0xg_NQhQTcEiFpbsJG9m3Kp3hWtqAI5C7UyPN7DwrdPgeNbEdUswSJ8Vs

  ASASINAREA ziaristului de investigații slovac Jan Kuciak, decisă de un om de afaceri din Slovacia și executat de un fost soldat Miroslav Marček a recunoscut … SLOVACIA: Un an după crimă: Aceasta este imaginea că suntem o țară. Cum să schimbat Slovacia. Și să schimbat deloc? Știm deja ce țară suntem. Vom decide ce vom fi:> https://domov.sme.sk/c/22058078/rok-po-vrazde-toto-je-obraz-akou-sme-krajinou.html?ref=av-left

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here