Deputatul Daniel Ghiță, fără mască în Parlament: „Sunt bolnav! Am adeverință! Dictatura USR!”

4
1620
Daniel Ghiță

Momente penibile marți, în plenul Camerei Deputaților, unde din cauza PSD-iștilor Daniel Ghiță și Dumitru Coarnă, care au refuzat să poarte mască, ședința a trebuit întreruptă. Cei doi au pretins că sunt bolnavi și nu pot respira cu mască.

Nu este prima oară când luptătorul de K1 și fostul lider al sindicatului polițiștilor sfidează legile. Coarnă s-a afișat fără mască în plenul parlamentului încă din prima zi. Daniel Ghiță face același lucru zi de zi, luându-se după diverși conspiraționiști care i se par lui reprezentativi.

De data aceasta, ședința a fost întreruptă pentru ca deputații recalcitranți să-și pună mască.

Reacțiile au fost ostile. Luptătorul Daniel Ghiță, fost campion mondial la K1 care anul trecut s-a pregătit pentru o luptă în ring cu Cătălin Moroșanu, a descoperit, de când a intrat în Parlament, că are afecțiuni grave care nu-i permit să poarte mască de protecție: “Nu vă mai luați doar de membrii PSD! Nici Năsui n-a avut ieri mască și nu i-ați spus nimic! Iar eu sunt bolnav! Am adeverință! Citiți legea și nu ne mai dați nouă lecții de morală!”. Concluzia sportivului băgat în Parlament de clanul Firea-Pandele: “Dictatura USR!”.

Comportamentul lui Daniel Ghiță nu e surprinzător. El a mai fost întâlnit și zilele trecute la protestele conspiraționiștilor.

Ceilalți i-au ținut isonul, declarându-se grav bolnavi.

Conducerea Camerei Deputaților le-a cerut adeverințele medicale, pentru a fi văzute și de membrii Biroului Permanent.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* De ce s-a zvârcolit Mafia să-l lichideze pe Vlad Voiculescu: a început concursul pentru numirea noilor șefi la CNAS. Miza: 45 de miliarde de lei

* Firma ex-ministrului Sebastian Vlădescu, judecat pentru corupție, se ocupă de mententanța TIR-ului ATI defectat la „Victor Babeș”. Sincopa a dus la moartea a 3 pacienți Covid

* Discuțiile despre transformarea „Foișor”-ului în spital Covid durau de 3 săptămâni, dar managerul Stoica s-a opus cu înverșunare până în ultima secundă

* VIDEO. Cerva îmbrâncește un ambulanțier cu bolnav pe targă. Țipă isteric: „Fir-ați ai dracu’ cu Salvarea mamii voastre! Criminalii dreacu’ care sunteți!”

* Doi deputați PSD la protestele CapVid: după agramatul Daniel Ghiță, a ieșit și coruptul Daniel Tudorache. Amândoi, din „clanul Firea-Pandele”

* Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here