Dr. Nica, managerul Spitalului Județean Prahova, a făcut infarct. Zilele trecute le scria anarhiștilor CapVid: „Eu? Tot la spital, mulți internați. Voi, tot la proteste?”

0
1794

Stresul și oboseala l-au doborât pe Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean din Ploiești, care marți dimineață a făcut infarct, scrie Antena 3. Colegii săi, medici cardiologi, îi acordă îngrijiri medicale.

Deși fusese operat astă-toamnă pe cord deschis, la Spitalul “Sfântul Constantin”, unde i s-a montat un by-pass aortobifemural, medicul Bogdan Nica nu “și-a băgat” concediu medical.

Sub presiunea situației critice din spital, cu avalanșă de bolnavi Covid în stare critică, managerul s-a întors lamuncă, alături de restul colectivului.

Nu mai departe de 1 aprilie, în timp ce Șoșoacă și Simion defilau pe străzi țipând împotriva măștii de protecție și a restricțiilor, doctorul Nica se fotografia în biroul de la spital și scria pe contul său de Facebook:

La ce mă gândesc, mă întreabă Zucky (aluzie la întrebarea-tip “La ce te gândești?” care apare automat în Feed-ul Facebook – n. red.)… Eu?… tot la birou, la spital… mulți internați, cu probleme grave… și voi, tot la proteste??? Partikip… Jos Covidu’! Dar nu se lasă decât cu mască sau cu vaccin…. ghinion.

P. S. Nu mă cert cu conturi false sau cu hateri, doar șterg și blochez… deja am ars vreo 10“.

Într-o altă postare, pe 19 martie, medicul semnala agravarea situației:

Suntem din nou în creștere cu internările bolnavilor Covid-19. Și, din păcate, colegii mei îmi spun că predomină formele grave, tipice mutației Kent. Avem și pacienți tineri, care se chinuie să respire… Am fost seara trecută alaturi de colegii mei din ATI și de la Interne 2 Covid și am văzut pacienții internați. Azi am mai luat 50 de măști CPAP și 6 aparate Air-flow pentru ventilație non-invazivă“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* De ce s-a zvârcolit Mafia să-l lichideze pe Vlad Voiculescu: a început concursul pentru numirea noilor șefi la CNAS. Miza: 45 de miliarde de lei

* Firma ex-ministrului Sebastian Vlădescu, judecat pentru corupție, se ocupă de mententanța TIR-ului ATI defectat la „Victor Babeș”. Sincopa a dus la moartea a 3 pacienți Covid

* Discuțiile despre transformarea „Foișor”-ului în spital Covid durau de 3 săptămâni, dar managerul Stoica s-a opus cu înverșunare până în ultima secundă

* VIDEO. Cerva îmbrâncește un ambulanțier cu bolnav pe targă. Țipă isteric: „Fir-ați ai dracu’ cu Salvarea mamii voastre! Criminalii dreacu’ care sunteți!”

* Doi deputați PSD la protestele CapVid: după agramatul Daniel Ghiță, a ieșit și coruptul Daniel Tudorache. Amândoi, din „clanul Firea-Pandele”

* Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here