Papa vine în oraşul revoluţiei anti-PSD din campania electorală. Dumnezeu premiază Iaşiul pentru civismul său

0
2059

Vizită memorabilă şi cu semnificaţie aparte a Papei Francisc, în capitala Moldovei. Iaşiul este oraşul în care a explodat spiritul civic în perioada campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

La finalul acestui articol, găsiţi link-urile la textele despre cum a rezistat eroic oraşul lui Eminescu în faţa unui asalt incredibil declanşat de ceea ce România #Rezist bine a etichetat drept „Ciuma Roşie”.

Totul a început cu alungarea lui Liviu Dragnea şi a celor care l-au însoţit la prima vizită în Iaşi. Mobilizarea protestatarilor a fost impresionantă (puteţi vedea asta în înregistrările video din textele de la final)! Dar a fost şi motivul turbării liderului PSD, care a promis să revină, în ciudă, cu un miting la Iaşi. Cumva pentru a le demonstra ieşenilor civici că nu-i pasă de ei şi că el e mai puternic.

Doar că a doua „descălecare” s-a lăsat cu o rezistenţă şi mai mare. Rovana Plumb, candidata lui Dragnea pe locul 1 al listei europarlamentare, s-a speriat atât de tare încât a cerut gardă de corp şi a fost scoasă cu cordon de protecţie din încercuirea mulţimii.

Mitingul prin care PSD a vrut să dea o lecţie de forţă românilor din Moldova a fost un fiasco total. PSD-iştii au fost alungaţi ruşinos din Iaşi, iar momentul „recuceririi” Pieţei Unirii a fost magnific.

Cumva ca un semn divin, trimisul lui Dumnezeu soseşte în după-amiaza aceasta la Iaşi pentru a arăta românilor că doar curajul şi lupta pentru binele comun îi poate elibera de blestemul comunist propovăduit încă şi azi de urmaşii lui Liviu Dragnea din PSD.

Iaşiul merita o astfel de vizită! Moldova trebuia şi ea „premiată” cu o astfel de mângâiere a Domnului.

 

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Superb! Momentul în care ROMÂNII ne-PSD recuceresc Piaţa Unirii din Iaşi

VIDEO. Cum a scăpat Dragnea de furia mulţimii, la Iaşi. „A fugit ca un şobolan”

VIDEO. Iată cum a scăpat PSD-ista Rovana Plumb de furia mulţimii, la Iaşi! România s-a săturat de e

VIDEO. „Bine ai venit, NIMICULE!”, „Infractorilor”. Dragnea, speriat de revolta Iaşiului, a fugit în sală şi nu şi-a mai ţinut discursul în faţa PSD-iştilor

VIDEO. Cum a învins România #Rezist mitingul PSD de la Iaşi. Forţa civismului real a răpus blegeala PSD-iştilor aduşi „cu japca”

VIDEO. Dragnea, atac la UE de Ziua Europei: „Iohannis trădează România pentru interese străine”

VIDEO. Marioneta lui Dragnea, fugărită la Cluj. „Ne e silă cu Dăncilă”. Jandarmii, din nou agresivi

„Europa, Europa”. Ce frumos arată UE, la Sibiu! Şi ce bine îi stă României aşa! Sărbătoarea eclipsează agenda oficială a Consiliului European

PSDragnea adună „ciumaţii”, la Iaşi, ca să înjure Europa pentru că nu-i lasă să fure

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here