PSDragnea adună „ciumaţii”, la Iaşi, ca să înjure Europa pentru că nu-i lasă să fure

2
2329

PSD nu a găsit idee mai bună să-i primească pe liderii UE în România decât făcând un miting anti-UE, dar nu la Sibiu, ci la Iaşi.

Evident, cum PSD e un partid cu care nimeni nu recunoaşte că votează, nici la o acţiune de protest nu vine mai nimeni de bunăvoie. Iar soluţia patidului, care funcţionat mereu, e… „Acţiunea Autobuzul”.

Oameni nevoiaşi de la ţară, dependenţi de ajutor social sau de serviciu luat pe şpagă&relaţii, ori pur şi simplu profitori de afaceri ce roiesc în jurul baronilor sunt masa de manevră a PSDragnea.

Ea este pusă la treabă de câte ori e nevoie ca partidul să facă zgomot în direcţia dorită. Azi, zgomotul e anti-UE. Baronii PSD în frunte cu Liviu Dragnea sunt supăraţi că Europa nu renunţă la justiţie, la lege, la stat de drept. Din acest motiv, gaşca penală acţionează anti-UE cum poate şi ea.

Cristian Ghingheş, consilier local în Bacău, a postat pe Facebook imagini cu autocarele de partid, însoţite de următoarele relatări:

  • „Vreo 10.000 de persoane din Bacău (printre care o grămadă de profesori, funcționari și angajați la stat) sunt cărați astăzi cu forța sau convinși prin diverse tactici la Iași, sub coordonarea baronului maxim Dragoș Benea, pentru mitingul anunțat cu mare fast de partidul stat în capitala Moldovei.”
  • Sute de autocare, microbuze și mașini au fost reperate pe traseu. O spun din start: nu-i condamn nici pe cei plătiți să participe, nici pe angajații la stat <invitați> de PSD să vină la miting. Sunt sigur că mulți dintre ei fac ce știu ei mai bine în cabina de vot (iar 2016 a demonstrat pentru început acest lucru). Ce putem însă să facem acum este să îi demascăm.”
  • „Fac un apel la toți profesorii, asistenții, funcționarii care au fost obligați să fie turiști la mitingul lui Dragnea de la Iași să îmi transmită cine i-a <invitat> și a pus presiune pe ei în acest sens. Asta dacă vor ca ai lor copii sau nepoți să nu trăiască aceeași umilință într-o asemenea zi de sărbătoare europeană”.

2 COMENTARII

  1. Poate preluati si pe siteul ziaristii prima parte a documentarului realizat de catre passport productions despre Belina, sa inteleaga toata lumea ticalosia acestui dragnea care in Teleorman a distrus vieti!

  2. Orice presiune de tot felul înseamnă infracțiune și cine face așa ceva in democrație se numește simplu infractor. Numai mira pe nimeni ca aceasta pușlama politica, infractor dovedit de justiție care nici măcar in ceasul al doispelea ca in democrație Hoții stau la pușcărie. Sa vii tu sa -i aduci cu forța, indiferent ce profesii ar avea acest lucru este inadmisibil in România anului 2019! Acest borfaș de Zdragnea nu are nicio tangenta cu valorile democratice din UE și locul lui este doar in lada de gunoi a istoriei.
    PSD merita un alt lider, tânăr , charismatic , Atașat valorilor europene și nu un descreierat care vede ca-i fuge pământul de dub picioare!!!! Pleacă mai amărâților, la cât rău ai făcut României și romanilor!!!
    Ești un politician mediocru, veros, orbit de putere, dar numai ai capacitatea de a duci mințile romanilor!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here