Iohannis, vizită la o şcoală altfel, de 1 Iunie. Preşedintele le-a împărţit insigne tricolore elevilor de la „Step by step”

0
1192

Președintele Klaus Iohannis a petrecut ziua de 1 Iunie în mijlocul copiilor de la Școala Gimnazială Step by Step (Pas cu Pas – n.r.), unde a primit de la copii pisici de hârtie și a vorbit cu cei mici despre ce înseamnă să fie Președinte. 

Copiii l-au întrebat pe șeful Statului cum e să fie Președinte și el a răspuns că ”este foarte frumos, pentru că a poate să facă bine”. Klaus Iohannis le-a spus celor mici că lui îi plac copiii, îi plac pisicile și îi place școala lor, care se numește Pas cu pas, celebrul motto al mandatului său prezidențial.

El a primit cadou de la copii pisici de hârtie, a oferit autografe școlarilor și a fost aplaudat la plecare de cei prezenți, relatează Digi 24.

‘Îi felicit şi pe părinţi, părinţii care sunt astăzi aici, vă felicit pentru că aţi avut curajul şi deschiderea să veniţi cu copiii la această şcoală care are o abordare puţin diferită, dar cu rezultate care mie mi se par foarte bune, notabile şi merită să fie încercată această metodă şi în multe altele şcoli din România. Despre materialele cu care aţi lucrat, dragi copiii, mi-aţi explicat că sunt reciclabile, pe care le-aţi adus de acasă şi mi se pare un lucru excelent că aţi realizat ceva frumos folosind aceste materiale. Cred că este şi o oglindire a preocupării voastre şi a părintilor pentru natură, pentru pământ şi vă felicit şi pentru asta. Pământul este la nostru, al tuturor şi trebuie să avem grijă de el’, a menţionat Iohannis.

Şeful statului le-a oferit copiilor cadou câte o insignă reprezentând tricolorul, insignă pe care şi el a purtat-o în piept. Copiii i-au făcut şi ei un cadou preşedintelui o pisică din materiale reciclabile făcute cu mâinile lor. Iohannis s-a fotografiat cu cei mici, le-a dat autografe pe cărţile pe care le-a scris, a dat mâna cu ei şi a făcut poze. Şcoala Step by Step foloseşte o medotă alternativă de educaţie a copiilor, de la naştere până la adolescenţă, potrivit DC News.

Metoda respectă programa şcolară a Ministerului Educaţiei Naţionale, dar nu există teme pentru acasă, copiii nu sunt puşi în situaţia de a concura unul cu altul, pentru a evita efectele psihologice negative, iar evaluarea este continuă şi ţine cont de capacitatea fiecărui copil în parte.

CITIȚI ȘI:

VIDEO/PAMFLET. Ciutacu, tonomatul care se pupă cu Dragnea jr. (Fane Porcarul) în fața pușcăriei Rahova

Acuzații grave. Poliția lui Carmen Dan a încălcat procedurile la arestarea lui Dragnea, creându-i un regim privilegiat

DOCUMENTE. Românii din Diaspora s-au bătut „ca la Rovine” pentru votul lor . Au fost scene de groază, din cauza unui guvern iresponsabil

VIDEO. Șoc la Antena 3: Dragoș Pîslaru (USR-PLUS) i-a cerut lui Gâdea să nu mai manipuleze. Rezultatul: Gâdea a mai livrat un fake-news, încercând să scape de alt fake-news!

Cei de la USR-PLUS s-au lămurit cu Gâdea. Pîslaru: „A fost o greșeală. Nu vom mai accepta alte invitații în aceste condiții”

Victoria în alegeri e folosită de PNL pentru a scăpa de „mâinile moarte” din partid. Cad capetele complicilor PSD și ale celor cu rezultate slabe pe 26 mai

Încă o cacealma: Pandele candidează la prezidențiale! Poate revine și Firea, ca să candideze toată familia

Capra râioasă ține coada pe sus. Tăriceanu retrage ALDE România din ALDE Europa. Oricum, urma să fie exclus

Ambasadorul diasporei umilite din Londra, Dan Mihalache, și-a serbat ziua de naștere alături de doi „călăi” ai diasporei: jandarmul-șef Sindile și PSD-istul Corlățean!

Rezultatele finale: PNL – 27,00, PSD – 22,51%, USR-PLUS – 22,36%. Doar 13.650 de voturi între PSD și USR-PLUS

Cea mai mare prezență la vot din istoria diasporei române: 381.121 de voturi, cu 2.005 mai multe decât în 2014

În diaspora, PSD a luat marja de eroare: 2,41%! Mai puțin chiar și decât un independent neeligibil!

Ce tupeu! Meleșcanu zice că vinovat pentru cozile din diaspora e Klaus Iohannis, pentru că a vrut referendum!

Aplauzele Angelei Merkel. Klaus Iohannis, ovaționat de liderii PPE pentru „succesul referendumului pentru statul de drept”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here