Acasă News VIDEO. Dragnea, atac la UE de Ziua Europei: "Iohannis trădează România pentru...

VIDEO. Dragnea, atac la UE de Ziua Europei: „Iohannis trădează România pentru interese străine”

Baronimea română a ales Iaşiul pentru a spurca o zi de o importanţă imensă: Sărbătoarea Europei, pe 9 mai. Culmea, chiar în ziua în care liderii UE se întâlnesc la Sibiu, în reuniunea informală a Consiliului European.

Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adresa Europei, printr-un discurs în care şi-a îndemnat adepţii să-i urască de preşedintele actual şi cel dinaintea sa, consideraţi aliaţi ai valorilor UE, pe care PSD şi ALDE le aruncă acum la coş.

Declaraţiile sale sunt un exemplu de semănat ură în societate, prin minciuni ordinare cum este aceea că „noi scoatem justiţia de sub control politic, facem autostrăzi”. În realitate, e exact pe dos.

Fragmente din discursul lui Liviu Dragnea

„Dragii mei, văd că suntem mulţi. Cuvântul Domnului Ştefan cel Mare ne obligă. E nevoie de patriotism. România l-a pierdut în regimurile Băsescu şi Iohannis.”

„Avem nevoie de o patrie. Băsescu şi Iohannis au mânat acest popor spre ură şi dezbinare. Noi vrem pace. Ştim ce e pacea.”

„Unii derbedei umblă pe aici pe lângă scenă. Sunt plătiţi bine.”

„Noi facem pace, construim autostrăzi, scoatem justiţia de sub influenţa politicului.”

„Vrem să mâncăm româneşte. Iohannis şi slugile lui blochează România pentru interese străine.”

  • Nu vreau să permitem unora din România să angajeze România pe traiectoria unei colonii care s-a predat cu toate bogățiile

„.

UPDATE. Manifestanţii aruncă în continuare cu petarde din zona cinema Victoria. Jandarmii nu reuşesc să identifice sursa exploziilor. Se aruncă o petardă la aproximativ două minute. Sunetul boxelor din Piaţa Unirii a fost mărit.

loading...

6 COMENTARII

  1. Agentii Moscovei nu se lasa. Dragnea e marioneta lor, cu cheita ritmic intoarsa!!! Se vede bine din cohortele de aparatori mai cu staif ai psd ca majoritatea au fost buni la rusa la scoala….

  2. Se pare ca consumul de droguri este ceva normal pentru acest individ. Sau poate s-a legalizat participarea celor condamnati definitiv la susanele pe banii nostri. De la acest miting nu au lipsit decit Salam si Guta pentru a avea imaginea clara a ceeace inseamna psd.

  3. PSD construieşte autostrăzi din timpul lui Adrian Năstase. Acum le face acoperișul din vorbe la mitinguri. Dacă vor câştiga alegerile PSD vor construi piscine de aur să facem baie cu femeile ca Ana Birchall sau poate vor construi tribune de raliu pe autostrăzi, ca se ne englezim. America construieşte în Ardealul dacilor ceva ce nu s-a mai văzut până acum: autostrăzi cu Bechtel şi bordeluri cu Merkel. Sigur o vom duce mai bine dacă muncim. Ar fi bine Edenul să-l facem şi să mergem dezbrăcați spre deliciul femeilor ca Carmen Avram. Dar mai bine murim. Ce ne mai trebuie Pământul şi vorbele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările