Ororile din mașina groazei. Milionarul Mihai Tufan și-a înjunghiat directoarea, apoi s-a mutilat și el

3
9597
Mihai Tufan

Scene violente, de nebunie scăpată de sub control, au avut loc joi seară pe DN1 (București – Ploiești), în zona Băneasa. Protagoniști: omul de afaceri Mihai Tufan (47 de ani) și directoarea uneia dintre firmele sale, Daniela Huhulea (36 de ani).

Milionarul Mihai Tufan și-a înjunghiat directoarea de mai multe ori, apoi s-a tăiat și el, ca să pară că amândoi au fost victimele unor agresori.

Scena de groază a fost descoperită joi seară de polițiști pe DN 1. Într-o mașină au fost găsite două persoane rănite, după un conflict spontan, terminat sângeros.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit o femeie înjunghiată de mai multe ori, precum și un bărbat cu răni care sângerau.

Femeia fusese agresată de bărbatul din mașină, care apoi s-a auto-mutilat.

Femeia era Daniela Huhulea (36 de ani), iar bărbatul era patronul ei, Mihai Tufan (47 de ani), un multi-milionar din Câmpina, județul Prahova.

Comunicatul Poliției

„În seara zilei de 9 aprilie, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană aflată într-un autoturism oprit pe DN1 pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor.
Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict care a degenerat. La fața locului, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.
În baza probatoriului administrat, a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat. Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.”

„Băiat deștept” din energie

Polițiștii au stabilit că femeia înjunghiată nu este soția lui Mihai Tufan, Ramona Ileana (proprietara Nobilis), ci Daniela Huhulea, directoare în cadrul companiei Elsid, deținută de Mihai Tufan.

Aceasta a fost internată imediat la Spitalul Elias din Capitală. În aceeași noapte, Tufan a fost dus la Spitalul de Urgență Floreasca, a primit îngrijiri, însă nu a fost internat. El a fost preluat de polițiști și dus în arest, fiind reținut 24 de ore, pentru tentativă de omor.

Mihai Tufan are o avere estimată la circa 70-80 de milioane de euro. El a făcut bani mai ales din electrozi, energie și imobiliare, dar și din alte afaceri. Este acționar, printre altele, la Elsid Titu și Electrocarbon Slatina.

Mihai Tufan face parte din grupul „băieților deștepți” din energie, având contracte super-avantajoase cu Hidroelectrica. El  controlează SC Elsid Titu SA, privatizată, prin Programul PSAL, de Ovidiu Mușetescu, „săgeata” lui Adrian Năstase.

Relație cu Andreea Marin

În trecut (anii 1993-1994), Mihai Tufan a avut o relație cu realizatoarea TV Andreea Marin, „Zâna Surprizelor”, care atunci era în mare vogă.

Eschiva Andreei Marin: „Voi fi foarte clară, ca să nu mai revin la acest subiect fără noimă. Nu-mi plac bărbații cărora le lipsește ce-i mai important, din moment ce se laudă cu ceea ce de fapt nu au, și nicidecum nu-mi place ciorba reîncălzită. Trecutul are rostul său doar când e vorba de oameni care au știut să păstreze respectul meu, ceilalți nu există în memoria mea afectivă. Eu trăiesc prezentul și visez viitorul pentru dragostea mea de acum. Asta este tot ceea ce contează”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Imaginile care au șocat America: morții de coronavirus sunt puși în gropi comune, pe o insulă de la marginea New York-ului

3 COMENTARII

  1. Relația cu Marin a fost 2003-2004, în 1993 era un puștiulică.
    A „cumpărat” Electrocarbon de la Iacobov /Rafo prin 2003.Pe la sfârșitul guvernării Năstase au luat și Dobromin. Pe terenul carierei de calcar de la Corbu au înființat Cemrom, o moara de ciment (credit Erste „negociat” la Viena) care macină klinker din Turcia și vinde cimentul cu același nume.
    A deținut împreună cu Mihai Anastasescu Metaleuroest, care pe lângă cele de mai sus mai avea Cesarom Turda, Soceram, Neptun, Hidrotehnica galati. S-au despărțit în urma cu ceva timp și au împărțit imperiul.
    Erau din gașca nebuna cu Sebi Ghiță, propulsati în business la începutul anilor 2000 de știți voi cine! :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here