„Oriunde mă întâlnesc cu PSD-iștii la TV, iese cu injurii. Zici că dau cu apă sfințită, de ies toți necurații din ei!”

2
1387

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, a comentat astăzi ultimele incidente pe care le-a avut cu reprezentanți ai PSD sau ai televiziunilor de casă ale PSD, în cadrul unor emisiuni în direct.

Dancă a fost dat afară, joia trecută, din emisiunea „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea la Antena 3, după ce a fost jignit și amenințat că va fi evacuat cu bodyguarzii.

Ionel Dancă, evacuat de Gâdea

Cinci zile mai târziu, în emisiunea „România la raport”, realizată de Andreea Crețulescu la România TV, Dancă a fost jignit în mod repetat de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, care i-a spus „muscă turbată” și „muscă brutală”.

Ionel Dancă, jignit de Codrin Ștefănescu la RTV

Mesajul lui Ionel Dancă pe Facebook:

„În ultima vreme, oriunde mă întâlnesc cu PSD-iștii la TV, iese cu scandal, cu injurii și invective dintre cele mai dure și mai agresive la adresa mea. Zici că dau cu apă sfințită, de ies toți necurații din ei!”

După episodul de la Antena 3, liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că eliminarea purtătorului de cuvânt al partidului din emisiunea lui Gâdea dovedește „o atitudine grobiană”. Orban a anunțat că va propune boicotarea emisiunii acestuia și va sesiza Consiliul Național al Audiovizualului.

VIDEO: Pavel Popescu îi face pe cei de la Antena 3 să turbeze de furie

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Este o mare mizerie pe mâna cui a ajuns pana la urma acest partid care își mai spune social -democrat , niște inculți, agramați, incompetenți, nesuferiți, o adunătura de borfaș in frunte cu acest vagabond politic Zdragnea!!!!
    Avem convingerea ca romanii de buna credință vor taxa cum se cuvine apucăturile de golani ai celor care au acaparat PSD-ul! O mare parte din vina o au membrii de la baza câte au permis sa se cocoațe prin minciuni de tot felul, de aceștia trebuie scăpat altfel PSD va avea o viața grea la alegerile viitoare ca cele europarlamentare sunt compromise total, ca procent sub 25%!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here