Codrin Ştefănescu, o nouă mizerie „ciumată”. L-a făcut „muscă turbată” pe liberalul Ionel Dancă

2
1602

Secretarul general al PSD nu ştie multe, dar la ceva se pricepe foarte bine: spurcăciuni televizate, scandal, circ, înjurături, tupeu. El e omul care a adus interlopi să-l protejeze pe Liviu Dragnea de ziarişti la proces.

În această seară, în direct la RTV, Codrin a „turbat” din nou când interlocutorul a spus ceva ce-l doare: că PSD a tăiat pe şest din banii pensionarilor, prin scumpiri fără rost.

Dialogul halucinant Codrin Ștefănescu – Ionel Dancă

Codrin Ştefănescu: Am auzit pe cineva de la PNL care spunea cum o să reducem noi pensiile, ceea ce e o aberaţie totală.

Ionel Dancă: Le-aţi tăiat deja, domnule Ştefănescu. Nu aţi aplicat formula de indexare din lege.

Codrin Ştefănescu: Ar trebui să mergeţi la medic, să vă faceţi nişte analize. Sunteţi înfiorător de rău, de mincinos. Dacă sunt bruiat de obraznicul din platou, nu o să pot spune nimic. Dacă musca turbată mă lasă să vorbesc, o să vă explic.

Ionel Dancă: Lăsaţi, lăsaţi! Aţi furat banii pensionarilor!

Codrin Ştefănescu: Dacă musca brutală mă mai întrerupe, o să închid telefonul. Proferează în spaţiul public mizerii, lucruri oribile. E purtătorul de cuvânt cel mai lamentabil.

Ionel Dancă: Nu se poate să vorbească cum îi vine la gură! Moderaţi emisiunea! Votaţi PSD, cu domnul Codrin Ştefănescu!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Bai nenorocitule de Codrin Ștefănescu , ești o mare mizerie din PSD , nu degeaba saracu’ Corneliu Vadim Tudor te-a dat afara din PRM și ai emigrat la PSD Ca un traseist ce ești. Pensiile pensionarilor trebuiau indexate de la 1 Ianuarie 2019 cu rata inflației ADA cum prevede legea. Pensionarii cer doar sa se respecte legea și atât nu vor pomana de la Hoții din PSD!
    Ce creșteri dunt de la 1 Septembrie este ceva normal și uitați-va la pensia unui medic după 40 de ani de munca și la pensia nesimțita a unui procuror după 25 de ani, diferența este uriașă! Nu va este Rușine de rușinea voastră !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here