Oana Cuzino pleacă de la Pro TV după 18 ani. misiunea „Ce se întâmplă, doctore?“, scoasă din grilă. Acum va lupta în online cu brandul a cărui emblemă a fost

0
585
Oana Cuzino a fost multă vreme emblema CSID. Acum se va lupta cu acest brand

După 18 ani în care a prezentat aproape zi de zi emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?“ (CSID), de la Pro TV, Oana Cuzino a anunțat, pe contul său de Facebook, că pleacă de la postul de televiziune. Emisiunea a fost scoasă deja din grilă de conducerea Pro TV, punându-se astfel capăt istoriei unui brand devenit celebru în România.

La începutul anilor 2000, televiziunea condusă pe atunci de mogulul Adrian Sârbu s-a folosit de titlul unei comedii celebre din 1972 ca să o lanseze pe tânăra și frumoasa doctoriță Oana Cuzino la o emisiune cu profil medical.

Acum, povestea se încheie în televiziunea clasică și continuă în online, după cum anunță chiar Oana Cuzino, sub titlul “DOC”. Medicul spune că, lansat de mai multă vreme, proiectul virtual îi ocupa din ce în ce mai mult timp și a ales să facă doar asta văzând că site-ul său ar fi lider de piață în România pe acest segment, cu milioane de vizitatori lunar.

Cifrele SATI arată că doc.ro, site-ul Oanei Cuzino, a avut miercuri, 28 iulie, 153.192 de vizualizări.

Brandul online al CSID a rămas la Adrian Sârbu după ce acesta a rupt legăturile cu Pro TV. Revista s-a închis la un moment dat și a continuat să existe site-ul, care în urmă cu doi ani a fost vândut, la pachet cu Gândul și alte câteva publicații online, lui Radu Budeanu. Miercuri, 28 iulie, csid.ro a fost măsurat de SATI cu 248.468 de vizualizări.

Ce spune Oana Cuzino despre despărțirea de Pro TV

Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediul căreia v-am fost alaturi, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani!

Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele.

Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online. De altfel, un astfel de portal, ”360 de grade” reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele și nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi!

Timpul profesional necesar acestui proiect de comunicare a devenit din ce în ce mai mare și datorită faptului că, portalul digital DOC s-a situat în fiecare lună pe poziția de lider al segmentului măsurat de BRAT via SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet, standardul măsurării de trafic și audiență auditată independent) cu cifre uriașe: între 2.2 și 3.2 milioane de vizitatori unici, în fiecare lună, la categoria de „Sănătate și îngrijire personală”. În plus, conform Google Analytics, peste 10,6 milioane de utlizatori au accesat doc.ro în primul semestru al anului.

Entuziasmul cu care este urmărit și strânsa interacțiune pe care o am cu milioane de oameni, în orice moment al zilei, a schimbat paradigma de comunicare, permițând să fim mai aproape de ei, depășind comunicarea convențională și constrangerile impuse prin intermediul unei televiziuni.

DOC reprezintă un întreg univers prin conținutul original, pastilele și interviurile DOC EXPERT INSIGHTS, instrumentele DOC sau platformele DOC Time și Health Shop, precum și marca “Recomandat DOC”, garanția unei experiențe complete, de la informare, educare și autoevaluare, până la identificarea și adoptarea soluției potrivite, totul într-o singură sesiune de browser!

DOC este doctorul personal al fiecăruia în sănătate și lifestyle și vă mulțumesc că sunteți parte activă din acest Univers complex, dedicat sănătății și stării de bine!

Aveți grijă de sănătate! Vă aștept alături de echipa de Experți DOC în fiecare zi și la orice oră, pe DOC.ro… nu numai dimineața!“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ordin de restricție: Vanghelie „i-a dat pumni în zona capului concubinei Oana Mizil”. Versiunea lui: „A făcut o spaimă și i s-au încleștat degetele de la mână și a început să se sperie”

* VIDEO. Aghiotantul adus de Dragnea să-i îmbrâncească pe ziariști s-a ales cu capul spart. Un cameraman l-a lovit fără intenție

* Fostul șofer al lui Liviu Dragnea conduce Federația Română de Atletism!

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* Și Șoșocul delirează: „Jandarmeria voia să-i pună somnifere în apă, să cadă de acolo”! Dar „Stegarul dac”, vigilent, „a băut apa condensată de la aparatele de aer condiționat”! Până când i-a dat Zară o sticlă…

* Și-a bătut joc de vaccinare și a murit de Covid la 34 de ani! „Am 99 de probleme, dar un vaccin nu este printre ele”. Ghinion: a mai apărut o problemă. Ultima

* Șeful contrabandei cu țigări din vestul țării a fost prins după trei zile de căutări. Cosmin Mladin se ascundea în județul Arad, după ce statul român îl pierduse prostește

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Cozmin Gușă a fost eliminat din patronatul Realitatea Plus! Avea 49,5%, acum are 0,125%! Noua „jupână” e Alexandra Păcuraru, cu 99,75%

Două fete de 22 de ani aduc României primul „aur” la Olimpiada de la Tokyo: canotoarele Ancuța Bodnar și Simona Radiș! Plus: argint la 4 rame fără cârmaci (masculin). România urcă pe locul 16 în clasamentul pe medalii

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here