sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăMainCozmin Gușă a fost eliminat din patronatul Realitatea Plus! Avea 49,5%, acum...

Cozmin Gușă a fost eliminat din patronatul Realitatea Plus! Avea 49,5%, acum are 0,125%! Noua „jupână” e Alexandra Păcuraru, cu 99,75%

-

Cozmin Guşă a fost practic „evacuat” din acţionariatul Realitatea Plus. El nu mai e acționar semnificativ, ci s-a trezit cu un procent ridicol; 0,125%! Gușă zice că „nu e posibil” așa ceva, el știe că are 49,5%. Dar la Registrul Comerțului apare cu 0,125%.

Modificarea de acţionariat a fost făcută fără acordul CNA, precizează Paginademedia.ro, care a publicat informația. Pentru acest lucru, Realitatea Plus s-a ales cu o somaţie din partea forului audiovizual.

În acte – după cum a descoperit acum CNA – , noua proprietară a postului este Bertalan Alexandra Beatrice (99,75%) – fata cea mare a lui Maricel Păcuraru, asociatul și prietenul lui Cozmin Gușă.

Pe Bertalan Alexandra Beatrice o cunoașteți sub numele Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii „Legile Puterii” până acum câteva luni, când a intrat în concediu de maternitate.

- Advertisement -
Alexandra Păcuraru – patroana!

Maricel Păcuraru este asociat și în prezent cu Cozmin Gușă în firma Strategies – Research – Investments International SA, pe care o dețin în mod egal. Numai că firma lor nu mai are 99% din Geopol International, compania care operează licenţa Realitatea Plus, ci 0,25%! Așadar, fiecare dintre ei nu mai deține 49,5%, ci 0,125%!

Așadar, Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru au scăzut de la 49,5% la 0,125% fiecare, iar Alexandra Păcuraru (Bertalan Alexandra Beatrice) a crescut de la 1% la 99,75%.

Până acum, situaţia era exact invers: Strategies Research (firma lui Cozmin Guşă şi a lui Maricel Păcuraru) avea 99%, iar fata lui Maricel Păcuraru – 1%.

- Advertisement -

Contactat de Paginademedia.ro, Cozmin Guşă a declarat că „e imposibil aşa ceva” şi că „nu am cunoştinţă de nicio modificare”.

Alexandra Păcuraru și numeroasa ei familie

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Minciunile nerușinate prin care Tribunalul Giurgiu motivează eliberarea lui Dragnea. „Și-a format o atitudine corectă faţă de valorile sociale, faţă de ordinea de drept şi faţă de regulile de convieţuire socială”

* Documentul anti-Orban cu antetul Guvernului i-a fost fatal Mioarei Costin. Consiliera premierului Cîțu a demisionat la exact 3 luni de la numire

Stenograme DNA: baronul Rădoi a intervenit la doi lideri PNL pentru „a scăpa de ministrul Drulă”. Orban și Violeta Alexandru l-au trimis la plimbare

* Consilierii PSD și PNL au boicotat ședința în care urma să se aprobe rezilierea contractului Sectorului 1 cu Romprest. Clotilde Armand, foc și pară: “Au refăcut USL!“

S-a terminat boieria pentru „Sărmăluță”: noul CNA nu-i mai iartă golăniile PSD-iste! 10.000 de lei amendă pentru două emisiuni de la TVR

* Cvartetul Ciutacu-Șoșoacă-Becali-Piperea aduce amenzi postului România TV. Noul CNA nu mai tolerează complicitatea moderatorului cu aberațiile invitaților

Previziuni electorale 2024: Emil Boc câștigă turul 1 la prezidențiale și intră în finală cu candidatul USR-PLUS. PSD se scindează

Un extremist AUR face lista „trădătorilor nenorociți” care o susțin pe Clotilde Armand. Sunt amenințați și „cei din justiție și structurile de stat”

* Fiica lui Petre Roman a purtat măști de fițe „Gucci”, contrafăcute de fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Țeapă: n-au protejat-o de Covid!

Radu Moraru, amendat pentru fantasmele cu teste anti-Covid prin „bețișoare băgate în fund”. „Vor să ia teste din anus. E sodomizare!”

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Aiureaaa…, cum să credem că n-ar fi la curent cu toate aceste modificări de structură-de-acționariat…, să fim serioși: altfel de ce nu mai apare, de mult timp încoace, pe la „Realitatea Plus”, nici el, nici GOLANUL ăla de Hoandră, prietenul lui???!!!!

    • P.S.:
      Să fim bine-înțeleși: SLAVĂ-DOMNULUIIIII că nu mai apar ăștia doi, LA FEL și căăă… „(ATÂT-de-)INTELIGENTA” (Sic!) fată a Păcurariului a intrat în (veșnic-repetabilul, la ea!) concediu-de-născare, (MARE-)PĂCAT doar că acolo fac emisiunii… ALȚII-ca-EI: Botin, Arcanu ș.a.m.d.!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. De la Guse a trecut la „fata lui tata” care e…monument de prostie.Nu stiam ca a disparut pe post ca e (viitoare) mamica.Credeam ca „tati” a dat-o afara de la cate gafe si cum se manifesta pe post.Sau poate e pe alt interval orar,nu stiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -