luni, februarie 26, 2024
AcasăMainOrdin de restricție: Vanghelie "i-a dat pumni în zona capului concubinei Oana...

Ordin de restricție: Vanghelie „i-a dat pumni în zona capului concubinei Oana Mizil”. Versiunea lui: „A făcut o spaimă și i s-au încleștat degetele de la mână și a început să se sperie”

-

Marian Vanghelie (53 de ani) i-a cărat pumni în cap concubinei sale, Oana Niculescu-Mizil (45 de ani), în scandalul conjugal de pe urma căruia femeia a fost dusă cu Salvarea la Spitalul Elias în noaptea de vineri spre sâmbăta (23/24 iulie). Așa scrie în ordinul de restricție obținut inițial de fosta deputată PSD împotriva agresorului, ex-primar PSD. Inițial, Vanghelie a spus că n-a bătut-o și că Salvarea a fost chemată la reședință pentru că victima a făcut un puseu de tensiune după o ciorovăială.

Ordinul de restricție a fost citit în direct chiar de Marian Vanghelie, la Antena 3. În document se menționează că fostul primar i-a dat „pumni în cap” Oanei Mizil, dar Vanghelie contestă și afirmă că nici vorbă de așa ceva.

După ce a chemat Salvarea, a fost dusă la spital pentru îngrijiri și a solicitat poliției un ordin de protecție împotriva concubinului agresor căruia îi spune „soț”, Oana Mizil s-a răzgândit și ea. Acum afirmă că, de fapt, n-ar fi fost bătută, iar de vină e Statul Paralel, care a pus DNA pe bietul Marian Vanghelie, făcându-l pe acesta să fie nervos.

Versiunea Oanei Mizil: De vină e DNA! Plus: „Am vrut să-l sperii un pic pe soțul meu”

Nu, nu m-a lovit. A fost o mare exagerare din partea presei. Nu, nu. Deci nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare.

- Advertisement -

De două zile stau și mă uit și mă minunez. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate.

În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat. Nu am nimic, nicio vânătaie, nimic.

Vă spun sincer că, prin acest ordin de restricție pe care l-am solicitat, am vrut să-l sperii un pic pe soțul meu. 

- Advertisement -

În ziua în care soțul meu a ajuns condamnat pe nedrept și a primit această condamnare de 11 ani și 8 luni, o condamnare incredibil de mare, din ziua aceea eu am probleme cu cortizolul și am tensiune fluctuantă.

Vineri seara, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru ca Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat…“.

Versiunea lui Marian Vanghelie: „Soția mea nu a vrut să depună plângere penală și atunci i-au zis că au decât o formulă, să facem ordin de protecție pe câteva zile, și au întrebat-o dacă are unde să se ducă și ea a zis da”

Eu am chemat Salvarea! Au plecat șoferii mei, s-a dus și fratele meu și ne-am ocupat acolo de probleme.

Nu există nicio bătaie. În toate familiile lumea se mai ceartă.

Oana a avut un puseu de tensiune. Când a venit Salvarea, m-a întrebat ce s-a întâmplat și am zis că ne-am certat. Ce era să spun, că am mâncat mâncare stricată?

Soția mea are o problemă cu tensiunea mică și nu mint cu nimica! Putem să vă punem documentele la dispoziție.

În momentul în care ne-am certat, a făcut o spaimă și i s-au încleștat degetele de la mână și a început să se sperie.

În momentul în care cineva se ceartă, pe baza certificatului medico-legal, spitalul a chemat Poliția. Soția mea nu a vrut să depună plângere penală și atunci i-au zis că au decât o formulă, să facem ordin de protecție pe câteva zile, și au întrebat-o dacă are unde să se ducă și ea a zis da.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Vanghelie zice că el a chemat Salvarea, nu Oana Mizil! „Nu am lovit-o, doar am țipat puțin mai tare, iar ei i s-a făcut rău”

* VIDEO. Aghiotantul adus de Dragnea să-i îmbrâncească pe ziariști s-a ales cu capul spart. Un cameraman l-a lovit fără intenție

* Fostul șofer al lui Liviu Dragnea conduce Federația Română de Atletism!

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* Și Șoșocul delirează: „Jandarmeria voia să-i pună somnifere în apă, să cadă de acolo”! Dar „Stegarul dac”, vigilent, „a băut apa condensată de la aparatele de aer condiționat”! Până când i-a dat Zară o sticlă…

* Și-a bătut joc de vaccinare și a murit de Covid la 34 de ani! „Am 99 de probleme, dar un vaccin nu este printre ele”. Ghinion: a mai apărut o problemă. Ultima

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Cozmin Gușă a fost eliminat din patronatul Realitatea Plus! Avea 49,5%, acum are 0,125%! Noua „jupână” e Alexandra Păcuraru, cu 99,75%

* VICTORIE! A fost scoasă plăcuța agentului sovietic Cico Dumitrescu, vecinul de posteritate al Mariei Tănase

* Eliminare dureroasă la Olimpiadă: Monica Niculescu și Raluca Olaru au condus cu 5-1, au ratat 7 mingi de set, dar au pierdut!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -