O nouă „performanță” a CFR: locomotiva acceleratului Piatra Neamț – București a plecat din gară fără tren!

0
3368

Un nou incident scandalos, din seria celor cu care CFR Călători și-a exasperat călătorii, s-a produs sâmbătă în gara din Piatra Neamț. Oamenii care-și cumpăraseră bilete și urmau să călătorească spre București cu trenul IR 1858 au fost nevoiți să aștepte zeci de minute, dintr-un motiv stupid: locomotiva a plecat să tracteze alt tren, care rămăsese blocat pe șine!

Trenul IR 1858 (interregio, fostul accelerat) urma să plece din Piatra Neamț spre București la ora 9.10. Locomotiva garniturii a fost trimisă însă să aducă un tren rămas blocat pe traseu, între Piatra Neamț și Roznov.

Călătorii spun că nici măcar nu au fost anunțați despre întârziere și despre cauzele ei.

Da, s-a întâmplat în această dimineață în Piatra Neamț și, chiar dacă pare o glumă, vă asigurăm că nu este. Călătorii care intenționau să plece la București, «înarmați» cu biletele aferente la purtător, au urcat în tren. Toate bune și frumoase până aici. Au trecut 10 minute, 15 minute, 20 minute, doar că trenul nu mai pleca. Câțiva oameni au coborât din vagoane pentru a vedea ce se întâmplă, moment în care au constatat că locomotiva a «făcut picioare», de una singură. Nimeni nu i-a anunțat nimic, iar ei au rămas cu ochii-n soare, la propriu”, scrie Ziarpiatraneamt.ro.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Mașinăria de falsificat semnături a PSD. „Ne cam doare degetul” / „Să le pun motor la cur, la mâini?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here