O fetiță de 13 ani a murit singură în casă, în timp ce mama ei se distra în oraș

0
4683
Mama (dreapta) și fetița neglijată

O fetiţă din Scoția, în vârstă de 13 ani, a murit după ce mama sa a lăsat-o singură în casă şi a plecat să se distreze într-un pub. Copila s-a prăbuşit pe canapea, fără niciun ajutor. Ea a făcut peritonită, în urma unui ulcer perforat, scrie BBC, citat de Mediafax.

Când s-a întors acasă împreună cu un bărbat, femeia a văzut-o pe copilă prăbușită pe canapea, dar prima ei grijă a fost să meargă la frigider și să-și ia ceva de băut. Apoi a ieșit afară, pentru că „vremea era frumoasă”.

Autorităţile au aflat că fetița, Robyn, a fost neglijată de mama sa în ultimul an al vieţii ei, deşi a tot cerut ajutor. Nu primea de mâncare, era încuiată în casă şi nici nu a fost dusă la spital atunci când avea nevoie. Sunt câteva dintre acuzaţiile care i se aduc acum mamei, Sharon Goldie, în vârstă de 45 de ani.

Vecinii au spus că fata era „slabă, murdară şi neîngrijită”.

Robyn a trăit cu mama sa până la 4 ani, apoi a fost crescută de bunică, unde s-a bucurat de o „viaţă stabilă”. Dar în 2017 s-a mutat din nou cu mama ei.

Asistenţii sociali îi monitorizau cazul şi ştiau că nu este îngrijită aşa cum trebuie. Mama obişnuia să bea şi să consume substanţe halucinogene. În 2003, ea a fost internată pentru probleme psihice, dar a încetat să-şi mai ia medicamentele.

În faţa instanţei, mama a pledat „vinovat” şi a fost acuzată de neglijenţă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Mașinăria de falsificat semnături a PSD. „Ne cam doare degetul” / „Să le pun motor la cur, la mâini?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here