O femeie tranporta cadavrul unui bărbat cu tomberonul, prin Târgu Mureș. Era concubinul fiicei sale, omorât cu toporul, și-l ducea la pădure, să-l ascundă

2
2777

Caz șocant în orașul Târgu Mureș: o femeie a fost surprinsă în timp ce transporta, într-un tomberon, cadavrul unui bărbat de 55 de ani.

Potrivit unor surse Realitatea Plus, bărbatul ar fi fost ucis chiar de fiica acesteia, cu un topor. Cadavrul ar fi urmat să fie dus într-o pădure din apropierea locului tragediei, pentru a nu fi descoperit.

Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul, în timp ce se afla la domiciliul concubinei, a fost lovit cu toporul în zona capului de către aceasta. Ulterior, bărbatul a decedat.

Potrivit primelor informații, femeia care transporta cadavrul cu tomberonul era chiar mama concubinei ucigașe. Femeia încerca să scape de cadavru, ascunzându-l într-o pădure din apropiere.

Atât femeia cu tomberonul, cât și fiica sa au fost reținute de polițiști.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. BRRR…, Doamne-Dumnezeule-Mareee…
    Scene de-astea (CUMPLIT-de-MACABRE!) vedem la televizor, în documentarele-istorice despre… marile bombardamente și bătălii urbane din timpul celor două războaie-mondiale ale secolului trecut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here