marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsCiolacu cere dizolvarea PSD Ilfov, care e oficial grupare mafiotă controlată de...

Ciolacu cere dizolvarea PSD Ilfov, care e oficial grupare mafiotă controlată de clanuri interlope. Nu s-ar putea proceda așa cu tot partidul?!

-

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat mari seara, la TVR, că va propune dizolvarea organizației Ilfov a partidului după ce au apărut în spațiul public dovezi că structura e, de fapt, o grupare mafiotă condusă de clanuri interlope.

Propunerea ar urma să fie făcută joi, în Comitetul Executiv Național al PSD.

În partid, situația din Ilfov este cunoscută de foarte mulți ani, iar până acum nimeni n-a avut nicio obiecție. Ceea ce l-a determinat pe președintele PSD să ceară dizolvarea organizație ține strict de faptul că s-a aflat public că partidul și Mafia înseamnă același lucru în Ilfov.

Marcel Ciolacu: “Am aflat și eu din presă. Nu am crezut așa ceva”. Realitatea: în PSD se vorbește de peste un deceniu despre Mafia de la organizația din Ilfov

Marcel Ciolacu – el însuși cu un trecut sulfuros, fiind la începutul carierei politice pupila și protejatul lui Omar Haissam – n-a avut încotro și a trebuit să ia atitudine măcar la nivel declarativ: „Voi propune în Comitetul Executiv de săptămâna aceasta dizolvarea acestei organizații (n.r. – PSD Ilfov), chiar dacă suntem în prag de alegeri. Sunt ferm convins că avem capacitatea de a face o echipă rapid acolo, să fim pregătiți și la Ilfov de alegeri. Este inadmisibil așa ceva! Am aflat și eu din presă. Nu am crezut așa ceva. Am avut o discuție cu președintele organizației acum aproximativ o lună de zile. I-am spus că în echipa dânsului există o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă și chiar i-am spus să ia măsurile necesare de a fi schimbat din funcția de secretar executiv”.

- Advertisement -

Ședințele „de partid” la PSD: telefoanele închise, bateriile scoase, aparatele duse în altă încăpere. Unora le e frică să și participe, ca să nu audă ce nenorociri se discută

Surse din PSD au relatat constant, în ultimii ani, reporterului Ziaristii.com că situația de la Ilfov era de notorietate în partid. Oamenii șușoteau pe la colțuri chiar în sediul central din Kiseleff despre mafioții de la PSD Ilfov, despre nenorocirile pe care le puneau la cale și metodele folosite.

„Unora le era, pur și simplu, frică să participe la ședințe, știind ce nenorociri se discutau acolo. Numai ilegalități. Ședințele se desfășurau exact după tipicul Mafiei. La intrarea în cameră, toate telefoanele erau colectate, închise, bateriile scoase și aparatele duse într-o altă încăpere, pentru că le era frică să nu cadă pe interceptări, să îi asculte SRI sau Poliția despre ce vorbesc. Nu avea nicio legătură ceea ce vă imaginați că se poate vorbi la o ședință de partid cu ce se discuta acolo. Absolut niciuna! Numai nenorociri”, povestea reporterului o sursă, în urmă cu ceva timp.

Primarul PSD din Popești-Leordeni: “E adevărat! PSD astăzi e condus în Ilfov de clanurile interlope. Azi nu-i mai poți deosebi unii de alții, interlopii au ajuns politicieni și politicienii interlopi

Publicația Rise Project a publicat înregistrarea unei discuții la o ședință a PSD Ilfov în care interlopii din Clanul Sportivilor discutau despre controlul zonei și afaceri imobiliare de milioane de euro.

- Advertisement -

Această poveste veche de peste un deceniu, și care mocnea în PSD, a explodat acum. „A sosit momentul pentru clarificări: este adevărat! – PSD astăzi este condus în Ilfov de clanurile interlope ale Capitalei. Din disperarea de a nu pierde puterea din mână, oamenii politici din Partidul Social Democrat au acceptat pentru început interlopii în viața politică, oferindu-le susținere în funcții înalte, iar astăzi nu-i mai poți deosebi unii de alții, interlopii devenind oameni politici și oamenii politici devenind interlopi”, a scris pe Facebook primarul PSD din Popești-Leordeni, Petre Iacob.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -