miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsBlasfemie! Turnătorul anarhist Cataramă încearcă să confiște 10 august! Va organiza un...

Blasfemie! Turnătorul anarhist Cataramă încearcă să confiște 10 august! Va organiza un „protest anti-dictatură” în Piața Victoriei, la doi ani de la Marea Gazare

-

O nouă inițiativă scandaloasă a afaceristului Viorel Catarmă, președintele fantomei politice Mișcarea Patrioților Români (MPR). Anarhistul milionar, care a turnat la Securitate cu trei nume conspirative (Viorel, W și Voicu), a anunțat organizarea unui protest în Piața Victoriei pe 10 august, la exact doi ani de la represiunea barbară a regimului Dragnea la adresa rezistenței civice anticorupție.

Viorel Cataramă a organizat pe pagina sa de Facebook, luni, un eveniment intitulat: „Mișcarea Patrioților Români – 10 August 2020. Jos dictatura!”.

Detaliile protestului lui Cataramă

* Când? Luni, 10 august 2020, orele 18.00 – 21.00.

* Unde? Piața Victoriei – București.

- Advertisement -

* Organizat de Viorel Cataramă.

„După 30 de ani de libertate, ne-am întors acolo de unde am plecat: fixați în spectrul sărăciei, mutilați de frică, prizonieri obedienți în propria noastră țară.

Cei care se află ÎNTÂMPLĂTOR la frâiele României au înnebunit!

- Advertisement -

În această situație, suntem nevoiți să ne unim, să apelăm la ceea ce avem în comun: PATRIOTISMUL!

Cu asemenea lideri ne pierdem țara, ne pierdem pe noi.

Să ieșim în 10 august în Piața Victoriei, să le arătăm determinarea noastră!”

Folosește imagini de la protestele #Rezist

Printr-o diversiune de tip securist, Viorel Cataramă încearcă să confiște o zi sacră din lupta românilor pentru libertate și  justiție dreaptă. El îndeamnă la revoltă împotriva Guvernului PNL folosind imagini de la marile proteste anti-PSD din 2017-2019. Pe atunci, deși făcea parte din PNL (marginal, e drept), Cataramă n-a încercat să mobilizeze oamenii împotriva tiraniei PSD-ALDE (Dragnea-Tăriceanu). Ulterior a fost dat afară din PNL.

În 2019, CNSAS a făcut public dosarul de turnător la Securitate al lui Viorel Cataramă. Anul acesta, afaceristul a fost unul dintre principalii vectori pro-anarhie, în timpul pandemiei Covid-19. El a îndemnat populația să nu respecte regulile de protecție, a ieșit chiar și în Piața Victoriei, dar acțiunile sale au fost ridicole. Practic, nimeni nu i-a urmat chemarea la anarhie

E de așteptat ca și pe 10 august să aibă același „succes”. Dar fiecare cetățean are dreptul, conform Constituției, să se facă de râs de câte ori vrea. Nu există o limitare în acest sens.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Tătaru: “A reapărut teama și printre contestatarii epidemiei”. Influenceri și politicieni conspiraționiști “au tăcut sau acționează invers acum”

Dan Barna: USR-PLUS și PNL sunt “relativ aproape să pună în spatele lui Nicușor Dan candidați unici și la Sectoarele din București”

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -