Noul premier, spaima PSD: „Nu-i așa că sunteți terminați că sunt aici? Sunteți speriați? Vă sperie o guvernare Cîțu!“

1
14396

Ședința Parlamentului în care s-a votat Guvernul Cîțu a relevat încă o dată ura viscerală și frica PSD-iștilor față de noul premier. Parlamentarii social-democrați au întâmpinat numirea cabinetului cu huiduieli, insulte și minciuni propagade chiar de la tribună. Florin Cîțu și-a câștigat faima în ultimii ani, fiind cel mai detestat și temut liberal de către social-democrați.

Din 2017 până în 2019, a demascat cu precizie toate planurile ticăloase și erorile grave în plan fiscal și economic comise de regimul Dragnea. Pentru că a dezvăluit intențiile PSD, expunând corupție și incompetența vechii puteri, Cîțu a devenit rapid ținta campaniilor de denigrare și de linșaj public coordonate și comandate de PSD.

Griji pentru români de la Grindeanu, autorul infamei Ordonanțe 13: “Există un fir roșu în acest program, vindeți tot!“

În cursul ședinței de miercuri, fostul premier Sorin Grindeanu, cel care a emis în 2017 infama Ordonanță 13, acum ajuns parlamentar PSD, a îndrăznit să facă o evaluare și un proces de intenții noului șef al executivului: Probabil că, dacă s-ar fi organizat un concurs pentru persoana care întruchipează cel mai prost premier, Florin Cîțu ar fi câștigat detașat. Cum să-l susții ca prim-ministru exact pe cel care a tăiat cu 22% bugetul sănătății când a izbucnit pandemia? Nici dacă v-ați fi străduit să găsiți cea mai rea variantă de premier nu ați fi reușit așa de bine! Într-un singur an, domnul Cîțu ne-a îndatorat pentru următorii 30 de ani cel puțin! Există un fir roșu în acest program: vindeți tot! V-ați propus să vindeți România cu tot cu Ardeal, cum a zis domnul Iohannis!“.

În plin Parlament, pe Simonis l-a bântuit brusc viziunea sutelor de mii de oameni din Piața Victoriei, în februarie 2017

De-a dreptul comic a fost Alfred Simonis, liderul deputaților PSD. Deși de la dramaticele momente din februarie 2017 au trecut aproape 4 ani, pe social-democrați încă îi mai bântuie, în subconștient, protestele sutelor de mii de oameni ieșiți în stradă în întreaga țară. La momentul respectiv, protestatarii din Piața Victoriei au afișat un mesaj ironic la adresa premierului Grindeanu, care stătea ascuns în clădire și – povesteau sursele – era paralizat de frică, prins între presiunile scelerate ale lui Dragnea și mulțimea gigantică de sub ferestre.

Lui Grindeanu, protestatarii i-au scris ironic: “Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm!“.

Acum, în decembrie 2020, PSD-istul Afred Simonis a reprodus mesajul care e posibil să-l fi marcat pentru tot restul vieții: “Românii au ascultat de președinte, să nu dea puterea unui singur om sau partid. PSD a câștigat alegerile. Domnule Ludovic Cîțu, n-ați fugit încă? Ce rol aveți în acest Guvern? Clipiți și vă salvăm noi!“.

Cîțu, răspuns la obiect: “Cum ați lăsat economia? 50 de miliarde datorii pe care le-am plătit noi! A trebuit să decontăm concedii medicale pe care nu le-ați decontat cu anii“

Premierul desemnat Florin Cîțu le-a răspuns PSD-iștilor răsucindu-le cuțitul în rană și reamintindu-le că tocmai dușmanul lor numărul 1 a ajuns în fruntea Guvernului: “Nu-i așa că sunteți terminați că sunt aici? Sunteți speriați? Vă mai sperie o guvernare Cîțu, nu-i așa? Am văzut multe în Parlament, dar tupeu la limita nesimțirii ca azi, mai rar. Auzi tupeu, după câteva zile de când ai fost investit să vii cu Ordonanța 13 și să scoți oamenii în stradă! Și să ai tupeu să vii astăzi în Parlamentul României (n.r. – aluzie la Grindeanu)… Să te dea jos propriul partid, să te arunce la gunoi pentru că ești incompetent, iar tu să vii astăzi și să ai tupeu să le vorbești românilor? Ai stat vreodată, domnule senator, să asculți românii? Pe cei 600.000 pe care i-ai scos în stradă în iarnă, cu Ordonanța 13, pe care ai dat-o ca să-l salvezi pe Dragnea? Niciodată nu i-ai ascultat! Pe cine ai chemat dumneata să te ajute în Guvern? Pe Ponta Pe prietenul tău, Ponta? Voi doi v-ați încuiat în guvern, atât de mult te interesa acea funcție! Tupeu! Cum ați lăsat economia? 50 de miliarde împrumuturi pe care a trebuit să le plătim noi! 30 de miliarde facturi! Aveți tupeul să vorbiți despre antreprenorii români? A trebuit să decontăm concedii medicale pe care nu le-ați decontat cu anii! A trebuit să plătim TVA rambursat, facturi neplătite, și astăzi vorbiți despre antreprenorii români! Cât tupeu aveți să vorbiți astăzi aici! Lucrurile se schimă! România se schimbă! Are astăzi un guvern de profesioniști. Și se va vedea din primul moment! Și nu este vorba despre ideologii. Este vorba despre o guvernare normală. Pentru români. Pentru toți cetățenii români, nu doar pentru o parte și doar pentru corupți! Dragi români, o să fie bine! Mulțumesc!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

 

1 COMENTARIU

  1. Florin Catu,un om detestat de politrucii bagati in fata de kgbistii care au calcat pe cadavre in decembrie 1989 sa nu le scaoe prada Romania din mana…Sarbatori cu urari de mai bine si multa sanatate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here