VIDEO. Delirul unui popă: „Doctorii omoară oamenii cu testul Covid! La toți aproape le iese negativ, apoi îi omoară!”

4
1515

Caz de ospiciu în eparhia arhiereului conspiraționist Teodosie al Tomisului: un popă de la Catedrala Arhiepiscopală Constanța a scris, pe Facebook, că “doctorii omoară oamenii cu testul Covid”! Preotul Laurențiu Celăreanu și-a șters mai apoi postarea, iar superiorii săi au anunțat că va fi anchetat.

Laurențiu Celăreanu a distribuit cu mesajul și o înregistrare halucinantă, cu o femeie întinsă pe targă într-o ambulanță și care țipă încontinuu: „Teodosie este smerit! Teodosieeee! Teodosie este Iisus pe Pământ!”.

Cazul este  foarte grav și reflectă mai mult decât ignoranță de Ev Mediu, mentalitate conspiraționistă de cea mai joasă factură și  iresponsabilitate de necrezut – aici pare să se fi ajuns la nebunie. Din păcate, liniile generale din discursul preotului pot fi întâlnite și la șefi de-ai săi, conducători ai bisericii ortodoxe, precum și la categorii profesionale care, teoretic, ar trebui să fie de elită, precum cea a profesorilor, unde conspiraționiștii și antivacciniștii proliferează înspăimântător.

Pe pagina sa de Facebook, preotul Laurențiu Celăreanu a lansat o acuzație de o gravitate fără margini și total lipsită de dovezi. Într-o postare semianalfabetă, de om care nu se știe cum a trecut prin școală, popa scrie: “La Spitalul din Constanța, doctorii omoară oameni cu testul covid la toți aproape le iese negativ, apoi îi omoară ca pe Parintele Ghelasie Țepeș, administrând medicamente care te omoară Au băgat spaima în oameni”.


Filmulețul distribuit de popa Laurențiu Celăreanu împreună cu mesajul în care îi acuză pe doctori că „omoară oamenii cu testul covid”

Tocmai nemernici decerebrați ca Laurențiu Celăreanu, preotul din gașca IPS Teodosie, sunt, de fapt, cei care “bagă spaima în oameni” trăncănind prostii, lipsiți de orice responsabilitate și rațiune. Din cauza unora ca ei se menține artificial în societate o stare de tensiune și neîncredere, oamenii sunt instigați să nu respecte măsurile care le-ar putea salva viața și sunt împinși să refuze cuceriri ale științei precum tratamentele medicale și vaccinurile.

Pentru acești ticăloși – unii se comportă așa din prostie și ignoranță, alții din ticăloșie și calcul meschin –, nicio pedeapsă nu e prea mare. Dincolo de anunțata “anchetă” a Arhiepiscopiei, aici se impune și un dosar penal.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Țignitul ăsta de popălău face parte din ceea ce în Constanța numim… „corpul-de-balet al lui Teodosie” (Sic!), compus din (foarte) apropiații (hm…, hmmm… – ! –) spurcatului de „Mache”-„Șpagoveanu”, care slujesc pe la Catedrala Arhiepiscopală ortodoxă („Sf. Apostoli Petru și Pavel”) și-l slugăresc cu râvnă, pe post de „țucălari” obedienți, pe Înalt Prea-TICĂLOȘIA Sa Macedon Porcu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here