TVR plătește 50.000 de euro pentru un Revelion cu scălâmbăielile lui „Garcea”, conspiraționistul anti-mască

3
4729
Mugur Mihăescu

Actorul Mugur Mihăescu (53 de ani) și-a scos pârleala: își compensează pierderile cauzate de închiderea teraselor din Centrul Vechi al Capitalei cu trei contracte generoase oferite de Televiziunea Română, finanțată de la bugetul statului și condusă încă de „politrucii lui Dragnea” (în frunte cu Doina Gradea – „Cap de Porc”).

Mugur Mihăescu (Garcea, Leana lu’ Costel) și Radu Pietreanu, cei doi membri ai grupului de umor Vacanța Mare, vor face Revelionul la TVR în acest an. Conform Paginademedia.ro, ei vor fi plătiți cu sume uriașe, pe trei contracte diferite.

Programul produs de Vacanța Mare, „Revelion acasă”, a fost deja filmat și urmează să fie difuzat în noaptea dintre ani.

Înțelegerile dintre TVR și Vacanța Mare însumează peste 50.000 de euro (sume brute).

Este vorba de mai multe contracte, încheiate separat, la începutul lunii decembrie, cu Mugur Mihăescu, cu Radu Pietreanu și cu firma lor de producție, R&M Production.

Contactat de Paginademedia.ro, Mugur Mihăescu a declarat că propunerea pentru Revelion a venit din partea TVR și că programul a fost filmat în pub-ul St Patrick, pe care actorul îl deține în Centrul Vechi.

Despre valoarea contractului, Mihăescu spune: „A fost o negociere, cât am considerat că este valoarea noastră pe piață”.

Contractele “pe persoană fizică”: 21.700 de euro

Potrivit documentelor, “Mugur Mihăescu va interpreta rolul lui Garcea, Leana lui Pârțag și alte roluri special concepute pentru emisiunea «Revelion acasă»”.

Radu Pietreanu

Totuși, “nu va fi un Revelion despre Garcea și Leana lui Pârțag, chiar ne luăm la revedere de la aceste personaje”, susține Mugur Mihăescu.

Pentru serviciile prestate, Mugur Mihăescu ar urma să primească, printr-un contract de drepturi de autor, 52.000 de lei brut (adică 10.700 de euro).

Radu Pietreanu “va interpreta rolul Costel Pârțag, precum și alte roluri special concepute pentru emisiunea «Revelion acasă», înregistrată în decembrie 2020”.

Potrivit documentelor, Pietreanu a ajuns la o înțelegere cu TVR, un contract separat de Mugur Mihăescu, pentru 53.000 de lei brut (aproape 11.000 de euro).

Contractul “pe firmă”: aproape 24.800 de euro + TVA

Producția Revelionului este făcută prin firma celor doi de la Vacanța Mare. Astfel, un alt contract a fost încheiat de TVR pentru Revelion cu firma R&M Production Art, deținută de Radu Pietreanu (R) și Mugur Mihăescu (M). Este firma de producție.

Ce spune contractul, printre altele: “Are ca obiect asigurarea întregii creații prestații artistice (actori, invitați speciali, interpreți de muzică ușoară, trupe, regie artistică, apariții episodice, mișcare scenică, figurație, regie locație”) necesară realizării programului special de sărbători cu titlul «Revelion la mine acas’», difuzat pe canalul TVR 1, în data de 31 decembrie 2020”.

Pentru aceste servicii, valoarea contractului cu firma de producție este de 24.800 de euro + TVA (adică 29.500 de euro).

Costul total al TVR: 10.700 de euro Mihăescu + 11.000 de euro Pietreanu + 29.500 de euro pe firmă = 51.200 de euro.

Conspiraționistul anti-mască. Inamicul măsurilor anti-Covid

Mugur Mihăescu, agentul „Mihai” al Securității, a fost unul dintre cei mai iresponsabili „influenceri” după izbucnirea pandemiei de Covid-19. Ca proprietar de pub în Centrul Vechi al Capitalei, el a participat la protestele „covidioților”, în Piața Victoriei, contestând purtarea măștii de protecție și cerând imperativ deschiderea restaurantelor și a teraselor, fără nicio măsură de protecție. De asemenea, a instigat lumea să iasă în stradă pentru a contesta măsurile luate de Guvern.

Din gândirea lui Mugur Mihăescu (luna mai 2020)

  • „Ce măsuri? Aș redeschide terasele fără a lua nicio măsură! Niciuna! Măsurile să și le ia cei care știu că sunt supuși riscurilor.”
  • „Terasele sunt pentru socializare, nu sunt pentru computere. Terasele nu sunt mediu de conferință, cu o masă aici și una la 3 kilometri.”
  • „Restaurantele, stadioanele sunt locuri de socializare.”
  • „Nu poți să-i ceri unuia să bea bere prin mască sau să vină unul cu mască, așa, și să zică: «Mmmm… luați de-aicea o bere!»”
  • „De ce premierul venea cu mască pe figură? Pe cine speria el acolo? Pe cine «împrăștia» el?”
  • „De ce nu luăm exemplul Suediei? De ce ne ținem după ăștia europeni care au greșit?”
  • „Cei care sunt zdraveni din punct de vedere al organismului au simptome ca la o răceală, de asta nu mi-e frică.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Poate dă Dumnezeu că până la revelion noul parlament să de-a jos toată conducerea TVR ,,,!!!…și să schimbe toată grila de programe comuniste . ..în special pe nenorocitul ăla de la nouă….,după, pe securistul de la emisiune ferma Popescu…televiziunea națională nu va mai face politică, nicio jigodie comunistă, securistă nu va mai acest voie la acest canal….Închideți urgente ventilul de bani publici de la această instituție publică….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here